Cybertelex

* De beveiligingsupdate voor Microsoft Outlook is voor de tweede maal op rij uitgesteld. Microsoft zegt meer tijd nodig te hebben voor tests. Over een week hoopt het bedrijf de update - bedoeld als antwoord op het recente I Love You-virus - klaar te hebben.
BR>* Geen zin om op het net voor alles en nog wat te betalen? Surfen naar Don't Pay (http://www.dontpay.to) voor gratis wedstrijden, muziek, spelletjes en screensavers. En nog beter: cartoons van het Belgische tekentalent Quirit!
* Volgens de BSA, een vereniging die verschillende softwareproducenten groepeert, neemt het illegale gebruik van software in België met één procent toe. In 1998 was 35 procent van alle software illegaal, in 1999 36 procent. Daarmee is België, samen met Portugal, het enige land in de Europese Unie waar illegaal softwaregebruik nog stijgt.
* Sinds enige tijd heeft ook gouwe ouwe Toots Thielemans zijn eigen webstek. Surfers kunnen er terecht voor een concertagenda, nieuwsjes en een beknopte biografie van de mondharmonicavirtuoos. Je kan al fluitend naar http://www.tootsthielemans.com.

* Sommige mensen hebben een hobby nodig. zoals Sam, eigenaar van de Exploding Dog-site. Wie ontploffende honden verwacht, komt bedrogen uit. Gekke Sam maakt namelijk tekeningen. Tekeningen over eender welk zinnetje je hem opstuurt. Je snapt er niks van? Wij ook niet, maar ga zelf eens kijken op http://www.explodingdog.com
* In geldnood? Verkoop gewoon je ziel. Dat kan tegenwoordig zelfs vanuit de luie zetel, want het kwade gaat met de tijd mee en surft vlot mee op internet. Voo alle zaakjes met de duivel kan u terecht op http://www.inconnect.com/~ace/hell/

Nu in het nieuws