Verslaafde R&B-zanger Bobby Brown opnieuw achter tralies

Zanger Bobby Brown heeft een gevangenisstraf van 75 dagen opgelegd gekregen omdat hij tijdens zijn voorwaardelijke invrijheidstelling opnieuw een misdrijf heeft gepleegd, namelijk rijden onder invloed.

AP/A.R.

BR>De 33-jarige R&B-ster Brown, getrouwd met Whitney Houston, werd bij de politie aangegeven door de man die hem sinds zijn vrijlating begeleidde. Een afgenomen urinetest bewees dat Brown zich opnieuw aan cocaïne bezondigd had. Brown zit al sinds 10 mei in voorarrest in de Broward County-gevangenis en moet er blijven tot 8 juli.

"Ik kijk niet uit naar mijn gevangenisstraf," zuchtte Brown bij het verlaten van de rechtbank Fort Lauderdale. "Het is allemaal zo zwaar. Ik wil gewoon van mijn alcohol- en drugverslaving verlost worden en terug naar mijn familie gaan."

Whitney Houston heeft geen enkele rechtzaak van haar echtgenoot bijgewoond, maar is er zeer over te spreken dat de Amerikaanse soul-zanger in de rechtbank heeft toegegeven dat ie een alcoholist is. "Ik heb een ziekte, ik ben verslaafd, ik ben alcoholist," aldus Brown. "Ik ben erg opgelucht en dankbaar dat Bobby bekend heeft," zegt Whitney. "We kunnen nu weer verder met ons leven en aan onze huwelijksproblemen gaan werken. Ik kan niet wachten tot Bobby weer thuis is, bij mij en de kinderen."

Nu in het nieuws