André Leroy trekt CVP-lijst in Haacht

De CVP van Haacht heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van oktober klaar. Schepen André Leroy bezet de eerste plaats en schepen Paul Jacobs fungeert als lijstduwer.

Koen Huybens

BR>De CVP van Haacht plaatst haar lokale zwaargewichten in de spits van de lijst. "Onze huidige mandatarissen hebben een aantal belangrijke projecten opgestart tijdens de lopende legislatuur. Uit respect daarvoor vinden we het juist dat zij nu ook voor het komende bewind de kans moeten krijgen om die projecten te realiseren of af te werken", zegt de Haachtse CVP-voorzitter Ivo Verhoeven.

"Naast deze krachtlijn hebben we ook oog voor de vrouwen, de jongeren en senioren. Voorts plaatsen we ook nieuwe, integere en plichtsbewuste kandidaten op de lijst", aldus Ivo Verhoeven.

André Leroy, huidig schepen van Financiën en Informatie, is lijsttrekker. Hij heeft ook tien jaar ervaring als burgemeester. Op de tweede plaats staat Armand Van Capellen, schepen van Openbare Werken en Ruimtelijke ordening. OCMW-voorzitter Jan Van Loock is de derde CVP-kandidaat. Paul Jacobs, huidig schepen van Jeugd, Sport, Cultuur en Ontwikkelingssamenwerking, fungeert als lijstduwer.