CVP heeft lijsten klaar voor verkiezingen provincieraad

Print
Waas en DenderDe CVP van het arrondissement Dendermonde-Sint-Niklaas heeft zijn lijsten voor de provincieraadverkiezingen in oktober klaar. Van de vijfentwintig kandidaten zijn er negen vrouwen en zes jongeren. Het arrondissementeel bestuur keurde de lijst goed met 51 van de 58 stemmen.
BR>Hilaire Libaut (Lokeren) trekt de lijst voor het district Sint-Niklaas (Sint-Niklaas en Lokeren). Daarna volgen Karel De Smet (Belsele), Veerle Van Helsland (Sint-Niklaas), Ilse Van Eetvelde (Lokeren), Amedee Van Gasse (Sint-Niklaas) en Marita Van Raemdonck (Nieuwkerken). Lode Corveleyn (Nieuwkerken) duwt de lijst.
In het district Temse (Temse, Kruibeke, Beveren, Sint-Gillis-Waas en Stekene) staat Mirèse Deckers (Melsele) bovenaan. De andere plaatsen zijn voor André Lardon (Kruibeke), Godelieve De Meyer (Sint-Gillis-Waas), Nicole Van Duyse (Stekene), Bert Reyns (Beveren), Johan Koppen (Stekene) en Franky De Graeve (Temse).
De kiezers uit het district Dendermonde (Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Wetteren, Laarne en Wichelen) komen bovenaan de CVP-lijst Arie Abbeloos (Lebbeke) tegen. De overige plaatsen zijn voor Marc Gybels (Wetteren), Michiel Dierick (Dendermonde), Leen Van Audenaerde (Wichelen), Hilde Goedgezelschap (Buggenhout), Peter Raman (Laarne) en Kris De Smet (Lebbeke).
In het district Zele (Zele, Berlare, Hamme en Waasmunster) tenslotte dingt Willy Van Sande (Berlare) op de eerste plaats naar de gunst van de kiezer. Heli De Baere (Waasmunster) staat tweede, gevolgd door Maria Verheirstraeten (Zele) en Rybil Ruys (Hamme). De lijst blijft in dit district beperkt tot vier kandidaten.
MEEST RECENT