Drazen Brncic (AC Milan) verhuurd aan Perugia

Print
BRUSSEL - De Belgisch-Kroatische voetballer, Drazen Brncic, zag zich door zijn club AC Milan uit de Italiaanse Serie A al verhuurd aan reeksgenoot AC Perugia, momenteel 10de in de stand. Meerdere Italiaanse kranten zagen de deal al rond, maar dinsdagavond kwam er een andere aap uit de mouw: Brncic werd tot het einde van het seizoen verhuurd aan reeksgenoot Vicenza.
De komst van de ex-speler van Sporting Charleroi bij Perugia hing af van het vertrek van hun aanvaller Roberto Goretti naar Bologna. Omdat die overeenkomst niet doorging, werd Brncic - die dit seizoen zijn debuut maakte in de Serie A, maar slechts 6 keer in actie kwam voor het team van Silvio Berlusconi - bij een andere club uit de onderste regionen gestald. Vicenza staat momenteel 13de in de Serie A.

De 29-jarige Brncic verliet in '98-'99 België voor de Italiaanse Serie B-club Cremonese. Het seizoen daarop scoorde hij 9 doelpunten voor Monza, eveneens in de Serie B. Zijn prestaties daar leverden hem een plaatsje op bij AC Milan.

.

Nu in het nieuws