Stan Collymore (Bradford) tekent bij Real Oviedo

Print
OVIEDO - De Engelse aanvaller Stan Collymore zou de onderhandelingen met de Spaanse club Real Oviedo dinsdag afronden. Volgens de clubleiding van de ploeg uit de Primera Division "is Collymore dinsdagmorgen in Madrid geweest voor zijn laatste contractbesprekingen. Dinsdagnamiddag wordt hij verwacht in Oviedo, waar hij ook zal blijven". Volgens Oviedo-woordvoerder Octavio Diaz zal zijn club de 29-jarige Collymore voor anderhalf seizoen aan zich binden. Over de financiële kant van de overeenkomst, wilde Diaz niets kwijt.
Bij zijn aankomst in Madrid maandagavond, zei Collymore reeds dat hij van plan was een contract te komen tekenen. "Ik heb gesproken met (Oviedo-trainer) Radomir Antic en hij vertelde me dat het de bedoeling is dat ik zijn jonge ploeg wat ervaring bijbreng", aldus de Engelsman.

De talentvolle, maar onvoorspelbare Collymore werd enkele weken geleden reeds op de transferlijst gezet bij zijn club Bradford City. Vorig jaar haalde hij nog de Spaanse krantenkoppen toen hij - als toenmalig speler van Leicester City - het brandblusapparaat leegspoot in een exclusief hotelcomplex in Zuid-Oost-Spanje. Leicester mocht meteen zijn biezen pakken van de hotelleiding. Voordien had Collymore ook steeds problemen bij zijn vorige clubs Nottingham Forest, Liverpool en Aston Villa.

.

Nu in het nieuws