Alin Stoica niet speelklaar voor Charleroi

Stoica mist wedstrijd van Charleroi
BR> Anderlecht-speler Alin Stoica mist vermoedelijk de wedstrijd van vrijdag in Charleroi. Hij heeft problemen in de lies. De Afrikanen Youla en Aruna zijn terug van hun interlandverplichtingen. Youla was volgens Anderlecht nog enkele weken out, maar hij speelde met Guinea negentig minuten. De Australiër Thompson (22) is ziek teruggekeerd naar zijn land, waar trainer Krncevic hem opeiste. Anderlecht is bijna rond met hem en hoopt de deal binnen enkele maanden af te sluiten.

Prosinecki out tegen Brugge
Prosinecki kent nog steeds de ernst niet van de dijblessure die hij zondag tegen Germinal Beerschot opliep. Gisteren was de pijnlijke plek nog zo gezwollen dat een echografie onmogelijk bleek. De kans dat het inderdaad over een spierscheurtje gaat, wordt steeds groter. Het staat al wel vast dat de Kroaat forfait moet geven voor de wedstrijd van zondag op Club Brugge. Georges Blay is vorige maandag eindelijk terug in Luik opgedaagd. Er wacht hem in elk geval een fikse boete en een langdurige verwijdering naar de B-kern. Vedran Runje vertrok maandag naar Kroatië. De Standard-doelman is door het B-elftal van zijn nationale ploeg opgeroepen voor een vriendschappelijke interland tegen Roemenië.

Frank Machiels haakt af
Bij Westerlo blijft Frank Machiels hinder ondervinden van een blessure aan de adductoren. Hij beperkte zich gisteren tot lichte loopoefeningen. De Amerikaanse testspeler Imacl Baba speelt vrijdag aanstaande met de reserven tegen Racing Genk.

.

Nu in het nieuws