Nieuwe Miss Kempen speelt met onze voeten

Print
ZOERSEL - Vanessa Van Goethem is de nieuwe Miss Kempen. De vijftien finalisten waren mekaar waard, maar uiteindelijk stak het meisje uit Merksem er toch met kop en schouders bovenuit. Als toekomstige pedicure speelt ze (figuurlijk) graag met onze voeten. Traditiegetrouw moesten de meisjes in de vernieuwde Lamme Goedzak in Zoersel zichzelf voorstellen en iets vertellen over de Kempen. Verder paradeerden ze in avondkledij en badpak, en mochten ze een act voor het voetlicht brengen. Vooral dansen kunnen de Kempense meisjes goed, maar echt creatief werk mochten we niet veel bewonderen.
BR>Een echte openbaring als presentatrice is en blijft Vicky Versavel, in Vlaanderen beter bekend als Brenda uit Familie. Zij doet haar ding sober, ongedwongen en spontaan, redt zich uit alle situaties en is zeer vlot. Bovendien beschikt ze over een prettige stem en een mooie uitspraak en heeft ze een schitterende uitstraling op het podium. Waarop wachten onze televisiezenders om haar in te lijven als nieuwe presentatrice? Verbaal het sterkste bij de deelneemsters en tevens de kandidate met de meeste uitstraling was ongetwijfeld Vanessa Van Goethem (22) uit Merksem. "In stilte had ik gehoopt om te winnen. Twee jaar geleden werd ik tweede eredame in de Miss Diamant-verkiezing, dus wist ik dat ik niet zo slecht was. Ooit wil ik aan een grotere wedstrijd deelnemen en een carrière als fotomodel-mannequin zie ik ook zitten."
Voorlopig doet blonde Vanessa totaal andere dingen. "Ik studeer in juni af als pedicure. Ik speel dus inderdaad af en toe met de voeten van de mensen. Ik hoop ooit een eigen salon te openen, tenzij er zich mogelijkheden aandienen in de showbusiness. Verder doe ik aan karate. Ooit ben ik begonnen aan die lessen om me te kunnen verdedigen op straat. Gelukkig heb ik het nog nooit nodig gehad. Verder dans ik graag en hou ik van reizen. En ik heb een vriend op wie ik smoorverliefd ben." De eerste eredame, die door de pers werd gekozen, werd Mireille Colson (22) uit Herselt. Tweede eredame tenslotte werd thuisspeelster Isabelle Stessens uit Zoersel.
Nu in het nieuws