Bart Michiels tekent voor TL Ranst

Print
Zaalvoetbal
BR>LIER - Ter Linde Mortsel mag dit jaar een grote prijs vergeten. Voor de titel is het duo Charleroi en Sint-Truiden al lang buiten schot en in de halve finales van de beker moest Ter Linde na verlengingen en penalty's ook TL Ranst laten voorgaan. De ontgoocheling was groot in het Mortselse kamp. Vooral omdat dit enorm boeiende duel geen verliezer verdiende.
Bart Michiels is er nog steeds het hart van in. "Op de valreep een 2-3 voorsprong uit handen laten glippen, mag nooit gebeuren", zucht de verdediger van Ter Linde, die zich met drie goals het meest in de kijker speelde.
"Die voorsprong moeten we in de laatste twee minuten hoe dan ook kunnen vasthouden. Concentratieverlies leidde naar de eliminatie.
Tot overmaat van ramp miste Vergauwen nog een glashelder kans. In het penaltytrappen speelt het geluk dan weer een grote rol en ook doelman Van den Branden stond in de weg. Het enige dat ons nu nog rest is de derde plaats in competitieverband. Een troostprijs waarvoor we nog fel zullen moeten knokken", zegt de recordinternational, die net als teamgenoot Karim Bachar voor volgend seizoen al voor TL Ranst tekende. De transfer is echter nog niet helemaal rond, want het bestuur van Ter Linde wil de Lierenaar niet kwijt en beroept zich op een tussen beide partijen getekende overeenkomst.
Nu in het nieuws