Den Tip mikt op Ster van Zuid-Limburg

Print
Wielrennen
BR>VORSELAAR - Sportbestuurder Bob De Cnodder legt de laatste hand aan zijn ploeg juniores die volgend weekeinde de Ster van Zuid-Limburg zal rijden.
"Wim Heyns die ons al meerdere successen bezorgde, onder meer in de Driedaagse van de Noorderkempen, won afgelopen weekeinde opnieuw. Als ik het goed heb al zijn derde overwinning dit seizoen. Hij zal zeker deel uitmaken van de ploeg die opnieuw gaat voor de overwinning in het ploegenklassement. Heyns is na zijn overstap naar Den Tip helemaal open gebloeid. Ik ben ervan overtuigd dat we aan hem nog veel sportief plezier gaan beleven."
"De Ster van Zuid-Limburg is wat de omloop betreft vrij zwaar en moet dus een kolfje zijn naar de hand van onze renners. Wellicht maken ook Stefan Nuyts, Christof Beddegenoots en Tony Goossens deel uit van de ploeg. Het is wel spijtig dat we Jan Vervecken voor erg lange tijd zullen moeten missen."
De renner uit het Turnhoutse liep bij een verkeersongeval een zware kwetsuur op aan de knie. "Maar we laten hem zeker niet vallen. Zelfs als hij meer dan één jaar nodig heeft om weer terug te komen." De eliterenners van Den Tip Vorselaar moeten ondertussen met minder vrede nemen. "De ploeg reed zaterdag in Haasrode, maar hun bijdrage bleef beperkt tot een figurantenrol", weet Bob De Cnodder.
Nu in het nieuws