Flater kost zege

Print
Eerste Brabant
BR>

KV Woluwe 2


Boortmeerbeek 2


WOLUWE - Zeven minuten voor tijd heeft de Boortmeerbeekse doelman Music op een schier ongelooflijke wijze de zege uit handen gegeven. Op een inzenden van Delander vanop het verlengde van de doellijn kopte Demascimento van aan de rand van de kleine rechthoek naar zijn doelman. Die wilde het leder met het hoofd keren, hoewel hij de bal zonder problemen met de handen mocht controleren. Music raakte onvoldoende de bal, die tegen het net belandde.
Boortmeerbeek was agressiever aan de tweede helft begonnen dan tijdens de eerste periode het geval was. Het boog een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Onmiddellijk na de kampwissel maakte Bert Vleeschouwers van een aarzeling tussen doelman Stegeman en de laatste verdediger gebruik om de stand in evenwicht te brengen. De Bruyn duwde na zwak ontzetten het tweede doelpunt voor Boortmeerbeek tegen het net. De thuisploeg claimde in het slot nog een strafschop na mogelijke fout van de doelman op Van Nerom.
Tijdens een evenwichtige eerste helft had een lokale aanvaller na hoekschop de openingsgoal voorbij Music geduwd. Szombathy en De Brauwer konden tijdens de eerste 45 minuten enkele kansen niet benutten.
Doelpunten: 36' Guldemont 1-0, 46' Vleeschouwers 1-1, 64' De Bruyn 1-2, 83' Demascimento (own-goal) 2-2.

Nu in het nieuws