Thuisploeg verdiende meer

Print
Jonge spelers van Kampenhout krijgen na gelijkspel uitstekend rapport mee
BR>KAMPENHOUT - Tegen kandidaat-stijger Sterrebeek zorgde Kampenhout in eigen midden voor een uitstekende prestatie, maar kreeg met het gelijkspel niet waarop de spelers van oefenmeester Alex Verniers in feite recht hadden. In de slotfase slaagden de gasten er nog in, volledig tegen de gang van het spel in, om de balans in evenwicht te brengen.
Eerste Brabant

Kampenhout 1


Sterrebeek 1


De thuisploeg trok onmiddellijk de offensieve kaart en kwam langs Van Ostaede en Wellemans dicht bij de openingstreffer. Sterrebeek moest tijdens de eerste periode vooral aandacht schenken aan verdedigen en de aanvallers kwamen dan ook zelden in de buurt van doelman Vankeerberghen. Kort voor de rust mikte Clarembaux de bal nog op de staander.
Na de hervatting klom de thuisploeg op voorsprong. Na hoekschop van Van Leemputten kopte Meyers het leer tegen het vlechtwerk. Pech hield Kampenhout van een verdiend tweede doelpunt. Aan de overzijde was Van Rengen wel bij de pinken om het leer, na aangeven vanop rechts, met het hoofd tegen de netten te prikken.

Verdiend


Secretaris Bruno Dekrem van Kampenhout bedacht de jongere spelers Geert Wellemans, als offensieve middenvelder, Serge Deppe, als mandekker, en Hans Van Ostaede met een uitstekend rapport. "Voor de aanvang van de wedstrijd waren we al tevreden met een gelijkspel, maar op basis van het veldoverwicht over de volle negentig minuten, verdienden we alleszins wel de volle inzet."
"Het feit dat onze spelmaker Bert Goovaerts geblesseerd uitviel met nog een kwartier voor de boeg, was uiteraard wel voelbaar, alhoewel zijn vervanger David Bortolin speelde voor wat hij waard was en zich hoegenaamd niets te verwijten heeft", gaf Bruno Dekrem nog mee.
KAMPENHOUT: Vankeerberghen, Goovaerts (72' Bortolin), Van Leemputten, Verniers, Meyers, Clarembaux, Van Ostaede, Dony, Wellemans, Deppe, Mees.
Doelpunten: 61' Meyers 1-0, 86' Van Rengen 1-1.
Gele kaarten: Vankeerberghen (K), Van Ostaede (K).
Rode kaarten: geen.

Nu in het nieuws