spee zoav B5 S12

Print

FC Hoogeinde 4

BR>

FC Edeboys 0


De thuisploeg opende furieus, maar moest toch een twintigtal minuten wachten op een doelpunt. Ruts werkte de openingstreffer binnen. Gunther Van Goethem verdubbelde nog voor rust de voorsprong. Ook in de tweede periode hield Hoogeinde de bovenhand. De Baer en opnieuw Van Goethem dikten de score aan.
Doelpunten: 22' Ruts 1-0, 43' Gunther Van Goethem 2-0, 57' De Baer 3-0, 67' Gunther Van Goethem 4-0.

FC Zelzate 1


FC Wieze 3


Bogaert bracht de plaatselijken op voorsprong. Op het einde van de eerste helft zorgde Wauters voor de gelijkmaker. Na de rust trok Wieze het laken naar zich toe. Eerst trof Pieters raak en vervolgens bracht Van Goethem het verschil op twee doelpunten.
Doelpunten: 13' Bogaert 1-0, 40' Wauters 1-1, 50' Pieters 1-2, 65' Van Goethem 1-3.

FC Baasrode 0


Sp. Waasmunster 0


Baasrode dwong wel overwicht af, maar kwam tegen Sparta niet verder dan een doelpuntenloos gelijkspel. Beide teams troffen wel het kader. Wats en Van De Cauter knalden op de paal, terwijl thuisspeler Van Lokeren de lat trof. Diezelfde Van Lokeren werd met twee gele kaarten vervroegd naar de kleedkamer gestuurd.

FC Heikant 1


FC Daknam 1


De bezoekers startten scherp in dit duel der leiders. Net op het moment dat de thuisploeg beter in de wedstrijd kwam, strafte Rosseels een verdedigend foutje van zijn ex-ploeg af. Daarna voerde Heikant het hoogste woord. Toch was het tot een kwartier voor het einde wachten op de gelijkmaker van Tom De Witte.
Doelpunten: 14' Rosseels 0-1, 77' Tom De Witte 1-1.

SK Wachtebeke 4


W. Gijzegem 1


Op het halfuur moest de bezoekende doelman zich een eerste keer gewonnen geven op een poging van Thijs. Op het uur maakten Leybaert en Wijnant er op minder dan een minuut 3-0 van. Uyttersprot prikte even later tegen, maar De Maesschalck hield het verschil op drie eenheden.
Doelpunten: 30' Thijs 1-0, 60' Leybaert 2-0, 61' Wijnant 3-0, 71' Uyttersprot 3-1, 84' De Maesschalck 4-1.

RS Opdorp 1


SK Wichelen 1


In een matige partij zorgde Van Doren voor een vroege voorsprong. Red Star controleerde verder het gebeuren, tot Daelemans na een tweede gele kaart de kleedkamers moest opzoeken. Wichelen buitte de man-meer-situatie uit en dwong met een doelpunt van De Koninck een puntendeling af.
Doelpunten: 16' Van Doren 1-0, 76' De Koninck 1-1.

FC Moerbeke 3


Sint-Kruis-Winkel 0


Moerbeke was duidelijk een maatje groter dan de gastploeg. Moenaert effende vrij snel het zegepad. De Pauw voegde er onmiddellijk na de rust een doelpunt aan toe. Halfweg de tweede periode stelde Naudts met een derde treffer de drie punten veilig.
Doelpunten: 11' Moenaert 1-0, 48' De Pauw 2-0, 65' Naudts 3-0.

SK Lokeren 0


E. Verrebroek 2


Op het kwartier werkte Dupont een vrije trap tegen de netten. Verder ging de partij gelijk op met weinig uitgespeelde kansen. Na rust bokste de bezoekers toch een goede aanval in elkaar. De opportunistische Roelandt werkte prompt af. Ook Lokeren kreeg een tweetal mogelijkheden, maar liet die onbenut.
Doelpunten: 17' Dupont 1-0, 51' Roelandt 2-0.
Nu in het nieuws