Hamme en Grembergen doen slechte zaak

Print
Tweede C
BR>

VK Hamme 0


RC Wetteren 2


Een moedig Hamme deed een halfuur goed mee, maar kon niet verhinderen dat De Bondt al na tien minuten een voorzet via een Hams been in doel zag verdwijnen. Nadat Bauwens kort na de pauze de Wetterse bonus verdubbelde, doofde de match uit. Bij de bezoekers kregen de tieners Bouchareb en Frouja nog even de gelegenheid om van het grotere werk te proeven.
Doelpunten: 10' De Bondt 0-1, 55' Bauwens 0-2.

Robur 1


Stekene Sp. 3


Stekene klom al na twee minuten op voorsprong langs De Loor. Een uitstekende start voor een voor de rest bleke leidersploeg, die Robur moest laten komen. Maar pas in het begin van de tweede periode, toen Thierens Mathias Dupont foutief afstopte, klom Robur met een strafschopdoelpunt op gelijke hoogte. Op het einde van een zwakke tweede helft bezorgden Leest en Rombout Stekene nog voor een onverhoopte zege.
Doelpunten: 2' De Loor 0-1, 47' De Bruyn (strafschop) 1-1, 83' Leest 1-2, 90' Rombout 1-3.

Schellebelle 2


Grembergen 0


Grembergen nam de beste start, maar Colman kreeg het leer niet voorbij Van Durme. Aan de overzijde zette Van Steendam Van Driessche op weg naar het eerste doelpunt. Op het einde van een gelijkopgaande tweede helft ging Grembergen resoluut op zoek naar de gelijkmaker. De Waele en Criel vonden Van Durme op hun weg. In blessuretijd zorgde François voor het te zware verdict.
Doelpunten: 33' Van Driessche 1-0, 89' François 2-0.

Kallo 1


Oudegem 5


Zware nederlaag voor Kallo, dat vroeg in de wedstrijd op voorsprong klom maar nadien de kansen verzuimde af te maken. In het laatste halfuur walst Oudegem over Kallo. Eerst profiteerde Marcharis van een slecht ontzetten om gelijk te stellen en minuten later bracht Bosteels Oudegem op voorsprong. Onder impuls van Van Eeckhout, die een voet had in alle doelpunten, liep Oudegem verder weg.
Doelpunten: 12' Van Hal 1-0, 62' Macharis 1-1, 64' Bosteels 1-2, 71' Wuytack 1-3, 82' Van Eeckhout 1-4, 86' Picqueur 1-5.

Berlare 3


HO Kalken 2


Emotierijke wedstrijd waarin Van Hauwermeiren Berlare in de eerste helft op voorsprong zette, maar Kalken in een furieus begin van de tweede helft de match in zijn voordeel leek te gaan beslissen. Een wilskrachtig Berlare kon de opgelopen averij pas tien minuten voor tijd herstellen. In de slotminuut schoot Jan Berkers de winst op de plank.
Doelpunten: 30' Van Hauwermeiren 1-0, 47' De Moor 1-1, 50' Vermeulen 1-2, 80' De Vlieger 2-2, 89' Berkers 3-2.

Serskamp 0


Melsele 1


Zwakke partij tussen twee onmondige ploegen. Zelfs nadat Serskamp met tien verder moest - na rood voor Manzo - bleef de partij gesloten. Tot Wim Van Mieghem bij het ingaan van het laatste kwartier een vrijschop in doel schilderde en Melsele de gevleide overwinning bezorgde.
Doelpunt: 76' Van Mieghem 0-1.

JV Kruibeke 0


White Boys 0


Goedemé opende met een loeier op de paal, maar meer vuurwerk zat er in deze gesloten wedstrijd niet in. Pas tegen het einde van de eerste periode stak Kruibeke langs Ivens en Mano Duym nog even de neus aan het venster. In de tweede helft leken beide ploegen met het doelpuntenloos gelijkspel vrede te nemen.

Kemzeke 1


Sint-Gillis-Waas 4


De eerste kansen waren voor Kemzeke, maar Rijsbrack hield Sint-Gillis-Waas overeind. Nog voor de rust tilden Belfassi en De Wolf - met een magistrale vrijschop - de bezoekers op voorsprong. Kort na de rust dreef Huari de score verder op, maar enkele minuten later bewees ook Geldof zijn traptechniek. In de slotminuten zette Henneman de ruime winstcijfers op het bord.
Doelpunten: 23' Belfassi 0-1, 44' De Wolf 0-2, 52' Huari 0-3, 55' Geldof 1-3, 82' Henneman 1-4.
Nu in het nieuws