spee zoav B5 S13

Langs de lijn

BR>

Van Caelenberg

van Eine speelt volgend seizoen voor Opstal. Hij speelde zaterdag tegen zijn nieuwe ploeg een goede wedstrijd, maar scoorde niet.

Dankzij een 3-0 overwinning tegen Oosterzele is

Red Star Haasdonk

nu mathematisch zeker van deelname aan de eindronde in eerste provinciale.

Eersteprovincialer Red Star Haasdonk heeft

Ivan De Wilde

(Standaard Wetteren) ingehaald als versterking op de linkse flank.

Kris Muysewinkel

(Temse) is opnieuw aan trainen toe. "Binnen enkele weken hoop ik opnieuw te kunnen spelen. Iedereen zegt tegen de eindronde, maar die vogel hebben we nog altijd niet in de hand", zegt Muysewinkel.

Door de blessures van Farid Ghalmi, Huyllebroeck, De Bondt, Janssens, Moreels en De Schrijver was

Robur

opnieuw fel gehandicapt. Bij Robur stelden ze dit seizoen - noodgedwongen - al 32 spelers op.

Geen

Geert De Maeyer

in het doel bij Kemzeke. De doelman blesseerde zich tijdens de opwarming en werd onder de lat vervangen door Dominique De Ruyte, een veldspeler uit het reserventeam.

Kurt Wuytack

, vorig seizoen als topscorer in tweede provinciale naar RC Gent verhuisd, keert na één jaar derde klasse naar Stekene terug.

Michel Leonhart

, enkele maanden geleden op een zijspoor gezet bij Temse - wegens vermeende contacten bij een Nederlandse amateurclub - zal komend seizoen de kleuren van Klauwaerts Kemzeke verdedigen.

Pech voor

Temse

, dat na een klein halfuur Gunther Verschaeren zag uitvallen. Bij de eerste diagnose werd een meniscusletsel vastgesteld en dat betekent meteen het einde van het seizoen. Hij werd vervangen door Ammar Monir. Die mocht zich na tweemaal geel vervroegd gaan douchen.

Nu in het nieuws