Antwerpen zeker van plaats in play-offs

Waterpolo
BR>ANTWERPEN -Na het verrassende gelijkspel uit de heenronde bij Gentse was Antwerpen op zijn hoede voor de terugwedstrijd in het eigen Wezenbergzwembad. De jongens coach Ronny Van Peteghem lieten zich deze keer niet vangen en wonnen vlotjes met 15-4 cijfers.
Door deze zege behoudt Antwerpen vier punten voorsprong op Doornik dat geen problemen kende tegen Maccabi. Doornik won met 13-6 tegen de Antwerpse ploeg. Voor Antwerpen zijn de play-offs binnen en is de derde plaats zo goed als zeker. Met nog gemakkelijke opdrachten tegen Strombeek en Hasselt moet Antwerpen het maximum uit de kast kunnen halen.
Kortrijk zorgde met een 16-0-zege tegen Hasselt voor een unicum. Het gebeurt inderdaad zeer weinig dat een ploeg geen enkel doelpunt lukt. Titelfavoriet Moeskroen klopte La Louvière met 18-5.
De tweede ploeg van Antwerpen speelde in tweede afdeling bij het ongeslagen Wase. Zoals kon worden verwacht werd het geen succes. Was stuurde de Antwerpenaars met een serieuze pandoering huiswaarts. Het werd uiteindelijk 17-9. Merksem haalde het bij Geel met 1-8.
Nu in het nieuws