Sergeant solliciteert naar basisstek bij Antwerp

Print

Deinze 3

BR>

Kapellen 0


DEINZE - In een uiterst matige eerste helft kreeg Kapellen na dik 23 minuten de eerste doelkans. Verschueren mikte de hem aangeboden kans op de dwarsligger. Audoor mocht een vrijschop hernemen omdat het muurtje te vroeg was vertrokken en plaatste heerlijk in de benedenhoek.
In de tweede periode achtte Sergeant het ogenblik gekomen om zijn toekomstige werkgevers van Antwerp te tonen dat hij wel degelijk solliciteert naar een plaatsje in het eerste elftal. Alle complexen van de voorbije weken van zich afgooiend pakte hij uit met sublieme flitsen. Tussen drie verdedigers in haakte hij zichzelf in schietpositie. Laag uitvallend werkte Ferket moeizaam in hoekschop. Een subtiel hakje naar Audoor langs de zijlijn was de directe aanleiding voor doelpunt nummer twee, afgerond door Bart Baele. De jonge Baele kreeg nog een tweede mogelijkheid aangeboden door de klaarkijkende Vergucht maar plaatste dit keer voorlangs. Vergucht kapte zich tenslotte heerlijk voorbij Ferket op aangeven van absolute uitblinker Tony Sergeant.
Scheidsrechter: Van Lierde.
Toeschouwers: 1.000.
DEINZE: David, Vandenbulcke, Van Hende (71' Colpaert),
Audoor, Brewaeys, De Waele (20' Baele), Vanalderwerelt, Vergucht, De Groote (41' Deloof), Sergeant, Loyens.
KAPELLEN: Ferket, Verschueren, Bovri, Bartholomeeussen, Van Zundert (71' Carchiolo), Pereira, De Voeght (66' Lenaerts), Elsen, Aboraa (77' Verheyen), Sissoko, Montalto.
Doelpunten: 31' Audoor 1-0, Baele 2-0, 87' Vergucht 3-0.
Gele kaart: Loyens.
Nu in het nieuws