Antwerp volgend weekeinde nog geen kampioen

Print
ANTWERPEN - In de tweede klasse leed leider Antwerp zijn tweede nederlaag van het seizoen. Op het veld van Maasland ging de Great Old met 2-1 onderuit. Door dit verlies slinkt de voorsprong van Antwerp in het klassement tot elf punten. Oostende won de topper tegen Dessel met 4-1 en nestelt zich alleen op de tweede plaats.
BR>De nederlaag van Antwerp betekent allerminst dat de titelstrijd nieuw leven wordt ingeblazen. De winst van Oostende betekent wel dat Regi Van Acker en de zijnen volgend weekeinde zeker nog geen kampioen kunnen spelen. Zelfs als Antwerp wint tegen Deinze en Oostende op Luik verliest, is er nog geen mathematische zekerheid. Antwerp kan ten vroegste volgende week woensdag de titel pakken in de thuiswedstrijd tegen Ingelmunster.
Winnen Antwerp en Oostende echter beide hun volgende twee wedstrijden, dan moet de leider de titelviering minstens uitstellen tot zondag 16 april op het veld van Turnhout. Wellicht zal bij Antwerp alleen Patrick Goots vrede kunnen nemen met dit laatste scenario.
Nu in het nieuws