Steeds minder hoop op kans tot overleven

Print

SK Sint-Niklaas 0

BR>

Union 0


SINT-NIKLAAS - De toekomst van SK Sint-Niklaas ziet er met de dag onzekerder uit. Nu ook Freddy Willockx, de man die de voorbije jaren de Waaslanders steeds weer met één of andere tovertruck in leven hield, het niet meer zit zitten en er vanuit "moederclub" Lokeren weinig goed nieuws komt, lijkt het definitieve einde van de club bezegeld. Voor de wedstrijd tegen Union kwamen dan ook nog amper 200 toeschouwers opdagen en die kregen voor de tweede opeenvolgende week geen doelpunten te zien.
Beide ploegen toonden wel veel inzet maar hun energieverbruik vertaalde zich niet in doelkansen. Op het halfuur knalde Moerenhout van dichtbij op doelman Coppens en kort voor de rust besloot Meeussen op de paal. In de tweede helft waren de betere mogelijkheden voor de gasten. Bilwani besloot voorlangs en diezelfde speler kopte een voorzet van Flammini nog eens tegen de paal. Kort voor het einde leek Sint-Niklaas toch nog op winst af te stevenen toen een actie van Issankoy door De Loenen werd overgenomen. Doelman Coppens kon met een ultieme reflex de nul toch op het bord houden.
Scheidsrechter: Huet.
SK SINT-NIKLAAS: Peeters, Koppen, Ruys (73' De Loenen), Seyfo, Issankoy, Yuruk, Meeussen, De Meyer, Moerenhout, De Mol, Bamba.
UNION: Coppens, Capouet, Vanderbist, Henuset, Bilwani, Cums, Mundingayi, Janssens, Flammini (84' Hofman), Marion (82' Modesto), Walschap.
Gele kaarten: Peeters, Koppen, Bamba, Bilwani, Cums, Mundingayi.
Nu in het nieuws