Strombeek loopt verder uit ondanks gelijkspel

Strombeek 1

BR>

RC Gent 1


STROMBEEK-BEVER-De laatste loodjes wegen blijkbaar zwaar voor Strombeek. Al vier weken blijven de leiders onderhand op hun zegehonger, tegen Gent was het ook al het tweede gelijkspel op rij voor eigen volk. Toch lopen de lijsttrekkers hierdoor een punt verder uit op een opnieuw falende concurrent(?) Hamme. Geen man overboord dus.
Zwarte parel Dos Santos moest tegen Gent geschorst toekijken en dat scheelde een slok op de borrel. De thuisploeg had wel doorlopend veldoverwicht, versierde zowat een dozijn kansen, maar faalde andermaal in de afwerking. Bovendien leverde in het bezoekende doel Tom Hofman een glansprestatie.
Gent speculeerde op de counter en dat bleek op slag van rust lonend, toen Ouertani randje buitenspel mocht doorgaan en Engelborghs te grazen nam. Na de pauze ging Strombeek zwaar drukken, maar stuitte het op een schitterende Hofman, die ook nog een paar keer op de lijn werd bijgesprongen. Uiteindelijk kon Vande Gucht op een vrijschop van Sylla de gelijkmaker binnenkoppen, maar verder kwamen de nerveuze leiders niet meer.
Scheidsrechter: Petitjean.
STROMBEEK: Engelborghs, Van Den Steen, Westerlinck, Diaz, Van Cleemput, Letier (57' Nechelput), Lemmens (80 Hendrickx), Sylla, Vande Gucht, Capidis, De Wilde.
RC GENT: Hofman, Engels, Verdegem, Geeraerts, Ouertani,Sarpong, Van Laere, Bangura (88' Decraene), Ngamunguela, De Corte, Pannecoucke.
Doelpunten:43'Ouertani 0-1, 77' Vande Gucht 1-1.
Gele kaarten: Westerlinck, De Wilde, Geeraerts.
Nu in het nieuws