Mechelaars hebben de betere afwerkers

Print

Torhout 1

BR>

RC Mechelen 2


TORHOUT - De thuisploeg staat zeer dicht bij vierde ondanks prima weerwerk. De bezoekers toonden zich vooral efficiënter in de strafschopzone. In de zevende minuut moest Philip Cloots al Annicaert van de 1-0 afhouden en net voor halfweg trof Vantorre de paal. Daarna toonde Conteh hoe het wel moest. Slim door uitblinker Raf Peeters door de offsideval geloodst, schoof hij onder Vyvey binnen (0-1). Torhout reageerde, maar Cloots stopte Demeulemeester af en een centerschot van Notredame viel pal op de lat. Conteh scoorde met een kanonbal uit stand een tweede keeer en het team van Patrick Hantson leek op rozen te zitten. Een penaltyfout op Slachmuylders zag de scheidsrechter door de vingers.

spanning
Na de pauze drukte de thuisploeg de bezoekers helemaal in het verweer, maar de steriele druk werd pas een kwartier voor tijd beloond met de aansluitingstreffer van Annicaert. Racing diende de zaak helemaal af te maken op de counter, maar Conteh (twee keer alleen voor Vyvey) had zijn accuraatheid van de eerste helft in de kleedkamers gelaten zodat de spanning tot het laatste fluitsignaal bleef.


Scheidsrechter: De Bock.
TORHOUT: Vyvey, Labie, Lagrou, Vandenabeele (8' C. Annicaert), Demeulemeester (54' Chibani), De Bevere, Smith, Notredame, Vandegeuchte, A. Annicaert, Vantorre.
RC MECHELEN: Cloots, Scheers, oevaets, Monnier, Laeremans (46'Teugels), Slachmuylders, Peeters (82' Sluyts), Verstraeten, Mathot, Conteh, Obuca.
Doelpunten: 26' Conteh 0-1, 36' Conteh 0-2, 73' A.Annicaert 1-2.
Gele kaarten: Vandegeuchte, Peeters.
Nu in het nieuws