Tijd winnen loont tenslotte

Print

KFCO Wilrijk 2

BR>

Aarschot 3
WILRIJK - In de blessuretijd ging voor Wilrijk het licht uit, terwijl voor Aarschot de lamp van de redding aanschoot. De bezoekers werden in feite beloond voor hun doorlopend irriterend tijd winnen. De nooit goed geïnspireerde scheidsrechter kreeg er geen controle over, liet wel minuten overspelen. Juist in die tijdspanne profiteerde Di Girolamo van een dekkingsfout en nette nummer drie. De drie doelpunten van Aarschot waren trouwens het gevolg van zulke fouten. Het typeerde trouwens het huidige Wilrijk. Het kan geen voorsprong meer vasthouden. Die voorsprong kwam er wel na hard zwoegen, maar weinig kansen. Waren er die wel, dan stond er altijd nog wel ergens een been in de weg. Aarschot gebruikte niet alleen alle middelen om het spel te storen, het counterde ook gevat. Dat bracht vlug voorsprong op. Een schot van de Graef schampte af en caprioleerde in doel. Jonsson forceerde een strafschop en die leverde Wilrijk de gelijkmaker op. Daarmee was de kous af voor de eerste helft.
Wilrijk nam na de rust resoluut het initiatief en Cools zorgde met een ver schot voor voorsprong. Nog geen vijf minuten later volgde aan de overzijde Cuypers zijn voorbeeld en op het eind kon Aarschot volop feesten, terwijl Wilrijk in treurnis achterbleef.


Scheidsrechter: Hoghe.
KFCO WILRIJK: Berghmans, De Cat (70' Klinckaert), De Doncker, Cools, Van Wemmel, Hassenberg, Lucidarme, Vercammen, Mattheeussen, Jonsson, Van de Zande.
AARSCHOT: Leysen, Janssens, Mergaerts (72' Cuypers), Jacquemin, Melis, Verhesen, Peeters, C. Frederickx, De Graef (85' Verbist), De Peira, Di Girolamo (93' T. Frederickx)
Doelpunten: 4' De Graef 0-1, 30' Lucidarme (strafschop) 1-1, 70' Cools 2-1, 75' Cuypers 2-2, 92' Di Girolamo 2-3.
Gele kaarten: Hassenberg, Lucidarme, Janssens, Mergaerts, Melis, Peeters.
Nu in het nieuws