Antwerp-fans spuwen Pans uit

Print
DEURNE - Albert Pans was een opgemerkte aanwezige bij Maasland-Antwerp. De sponsor van Antwerp, die vorige week zwaar in de clinch ging met Eddy Wauters, maakte de verplaatsing net als de voorbije matchen met de bus van supportersclub Number One. Pans schudde bij zijn aankomst voor de wedstrijd de hand van voorzitter Wauters en zette zich doodleuk tussen het bestuur van Antwerp op de eretribune, alsof er niks aan de hand was. De aanwezigheid van Pans werd allerminst gesmaakt door het bestuur en de supporters van Antwerp. Voor de wedstrijd en tijdens de rust werd de sponsor belaagd door ontevreden fans. De supporters gaven ook tijdens de wedstrijd uiting aan hun ongenoegen. Spreekkoren als "Pans moet in den bak, olé, olé" en "Wij willen centen zien" toonden aan dat Pans in zijn strijd met de Antwerp-voorzitter niet op de steun van de supporters moet rekenen.
BR>

Hamstringblessure voor Zdebel


LIER - Thomas Zdebel moest zaterdag vroegtijdig naar de kant en liep een verrekking aan de hamstrings op. Een terugkeer voor vrijdag lijkt wellicht uitgesloten. Dat geldt ook voor Somers, die sukkelt met een knie en een letsel aan de mediale band opliep. Ook Eric Van Meir (hamstrings) trainde gisteren niet. Andrzej Rudy werd uit voorzorg rust gegund. Hij blijft last ondervinden van de adductoren. Filip Daems beperkte zich tot loopwerk en ook Jurgen Cavens kreeg nog rust voorgeschreven.

Pivaljevic pakt derde gele kaart


DEURNE - Antwerp-spelers Darko Pivaljevic en Jurgen De Neys liepen op Maasland tegen hun derde gele kaart aan. Zij missen de thuismatch van volgende zaterdag tegen Deinze. Verbeeck kreeg in de invallersmatch tegen Maasland een trap op de enkel. Van Britsom, die vorige week weer last kreeg van zijn kuitblessure, probeert vandaag de training te hervatten.

Trap op de kuit voor Van Hoey


LOKEREN - In plaats van de geschorste Miytakovic kreeg de jonge Michael Van Hoey een nieuwe speelkans. Die duurde echter maar een halfuur omwille van een trap op de kuit. Achteraf werd een inwendige bloeduitstorting vastgesteld. Hij kreeg enkele dagen rust voorgeschreven. Na weken afwezigheid wegens een gebroken oogkas zat doelman Dabanovic tegen Genk op de bank. Stefan Staelens zat na wekenlange afwezigheid wegens een schouderblessure opnieuw in de selectie. Zeré werd niet opgeroepen voor de nationale ploeg van de Ivoorkust, Abouo wel. De kans bestaat dat ook Youla nog opgeroepen wordt voor de Guinese ploeg.

Camara in Guinese nationale ploeg


MECHELEN - Ousmane Camara zit in de selectie van Guinea voor de interland tegen Oeganda. Op Anderlecht moest Camara vervangen worden door een trap tegen de voet. De blessure komt voor hem heel ongelegen.

Broos zonder Martic tegen Club


LOMMEL - Moeskroen-trainer Hugo Broos kan vrijdagavond geen beroep doen op Martic voor de topper tegen Club Brugge. De klasrijke linkspoot liep tegen een domme derde gele kaart op, toen hij zich al te opzichtig liet vallen in de Lommelse grote rechthoek.

Genk speelt spelletje met Geel


GEEL - Ofschoon Johan Boskamp gisteren in het Leunen-stadion was om Jo Geerinckx te volgen, lijkt de transfer op een sisser uit te draaien. "Ik vermoed dat Genk een spelletje speelt en Geerinckx dan toch niet moet hebben", zei voorzitter Keersmaekers. "De club heeft nog steeds niet gevraagd welke transfersom Verbroedering Geel voor ogen houdt." Jo Geerinckx zelf wordt ongeduldig: "Zowel Genk als Geel meldden me dat alles wel in orde komt, maar ik begin te twijfelen", zei hij gisteren.

KVM-testers kunnen niet voldoen


MECHELEN - In de invallerswedstrijd tegen Anderlecht testte Mechelen Lavan (Lierse), Lorenzo (Londerzeel) en Brassart (zonder club). Lorenzo en Lavan werden bij de rust vervangen en Brassart speelde iets langer. Alle drie kregen ze een onvoldoende.

Milosevic geschorst op Gent


AALST - Westerlo-draaischijf Milosevic keek zaterdag nog maar eens tegen een gele kaart aan en mist hierdoor het treffen van zondag op Gent. Geoffrey Claeys werd verlost van het gipsverband rond de enkel. De blessure evolueert in gunstige zin.

Skoko pakt zijn derde gele kaart


GENK - Volgende week zal Genk-trainer Boskamp op Germinal Beerschot niet kunnen rekenen op Skoko. Josip Skoko keek in Lokeren tegen zijn derde gele kaart aan en moet straks dus forfait geven. Geen Marc Hendrikx zaterdag op het scheidsrechtersblad van Racing Genk. De Hamontenaar sukkelt met een heupblessure en moest na een ultieme test afhaken.

Schoofs niet tegen Beveren


LOMMEL - Dirk Schoofs moet zaterdag in Beveren langs de lijn blijven. Hij liep tegen Moeskroen al vroeg in de wedstrijd tegen zijn derde gele kaart op.

Enkelblessure voor Willemsens


AALST - Westerlo-speler Bart Willemsens werd in Aalst zwaar aangepakt door Kris Temmerman en met een ernstige enkelblessure afgevoerd naar het ziekenhuis. "Aanvankelijk werd gevreesd voor een breuk, maar foto's wezen uit dat het om een ligamentair letsel van de rechterenkel gaat", zei clubarts Dirk Van Genechten. Hoe lang Willemsens buiten strijd zal zijn, staat nog niet vast. Ook Zelenka (kuit), Mitrovic (enkel) en Pelic (enkel) hadden na de wedstrijd verzorging nodig.

Oogblessure voor Defays


BRUGGE - Frank Defays liep in een duel met Fadiga een bloeduitstorting op in het rechteroog. Hij mag normaal dinsdag de training hervatten. Brogno(voet) en Alassane(kuit) trainden zondag lichtjes mee.Kaklamanos blijft naast de kern zolang hij niet afziet van de clausule om na 22 matchen 2 miljoen op te strijken. De Griekse spits kondigde in een voetbalweekblad wel aan daar van af te zien, maar Sporting wil die belofte op papier zien volgende week.
Nu in het nieuws