Andrews tot 2003 bij Dessel

Print
DESSEL - Ondanks diverse aanbiedingen blijft Colin Andrews trainer bij Dessel Sport. Gisterennamiddag verlengde hij zijn verbintenis met de Kempense club tot 2003. Ook voor verscheidene spelers blijkt er belangstelling te bestaan. Enkele eersteklassers volgen de prestaties van o.m. Heylen (op Oostende onbeschikbaar) en de beide mandekkers Sas en Gielens met heel levendige interesse.
BR>

Sint-Truiden denkt aan Schalke


SINT-TRUIDEN - De kans is bijzonder groot dat Sint-Truiden in de nabije toekomst gaat samenwerken met Schalke 04. Gisteravond maakte Rudi Assauer, de grote baas in Gelsenkirchen en clubleider van Marc Wilmots, Emile Mpenza en Nico Van Kerckhoven, zijn opwachting op Staaien.

Scifo praat opnieuw met de pers


ANDERLECHT - Enzo Scifo speelde zaterdag opnieuw een halfuurtje als vervanger van Bertrand Crasson. "Het voelt heerlijk om weer op het veld te staan", aldus de toekomstige voorzitter van Charleroi. "Ik ben helemaal klaar voor een plaats in de basis, maar de trainer beslist. Ik voel me weer goed in mijn vel na de transferperikelen tijdens de winterstop. Toen dacht ik dat ik in de richting van Standard geduwd werd, maar dat hoofdstuk beschouw ik als afgesloten. Ik praat weer met de journalisten. De pers heeft me geholpen bij de uitbouw van mijn carrière, dus ik sta open voor iedereen. Maar ik wil het wél alleen over Anderlecht hebben. Charleroi is een zaak voor volgend seizoen. Voorlopig concentreer ik me op de titel van Anderlecht. Al heb ik maar een bijdrage geleverd tot nieuwjaar. Nadien kan ik het helaas niet meer als mijn kampioenschap beschouwen."

Zweedse volk wil Zetterberg


ANDERLECHT - Na het uitvallen van Stefan Schwarz is in Zweden de discussie losgebarsten of Pär Zetterberg moet terugkeren in de nationale ploeg. Eén van de tabloids organiseerde zelfs een heuse enquête over de middenvelder van Anderlecht. Maar liefst tachtig procent van de Zweden wil de blonde spelmaker terug in het nationale elftal. "Een leuke score", lachte Zetterberg zaterdagavond. "Maar het Zweedse volk beslist niet, ik doe dat zelf. En ik keer niet terug onder Söderberg."

Club zoekt doelman in Engeland


BRUGGE - Brugge zoekt zijn nieuwe doelman in Engeland. Espen Baardsen, de Noorse doelman van Tottenham, wordt momenteel gescout door Club-scouts.

Club kiest voor Tirol


BRUGGE - Club Brugge vervangt het bijna traditionele trainingskamp in Delden door een hoogstestage in Tirol. Volgende week maandag en dinsdag trekt een Brugse delegatie op verkenning naar Oostenrijk.

Charleroi vergeet optie Romaniuk


CHARLEROI - Ten laatste op 31 maart diende Sporting Charleroi de optie te lichten voor de Pool Romaniuk. Gezien de onzekere sportieve situatie en de kostprijs(6 miljoen) verloren de Zebra's de datum uit het oog. Volgende week moet Charleroi met zijn manager Sisko spreken over een uitstel van de koopoptie of een bijkomende huur.

Harelbeke praat met Geeroms


HARELBEKE - Harelbeke wil David Geeroms overnemen van Denderleeuw. Voorzitter Sustronck en de 22-jarige speler hadden zaterdagavond een verkennend gesprek. Deze week wordt verder gepraat. Wellicht volgt straks een transfer.

Storme wordt sportief directeur


ROESELARE - James Storme wordt vanaf volgend seizoen sportief directeur van SV Roeselare. Dat betekent dat Peter Van Wambeke de plaats van Storme als veldtrainer inneemt.

KBVB treft geen schuld


BRUSSEL - In een mededeling aan BELGA reageert secreataris-generaal Jan Peeters van de Belgische Voetbalbond KBVB op het ontbreken van het Nederlands op de internetsite van EURO 2000. "De KBVB wenst er de nadruk op te leggen dat zij niet betrokken is geweest bij het opzetten van deze website (www.euro2000.com) en kan derhalve dus ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de vorm noch voor de inhoud ervan", zegt Peeters. "Het betreft hier een initiatief dat enkel en alleen uitgaat van de UEFA", besluit de mededeling.

Jurgen Meeussen naar SK Hoboken


SINT-NIKLAAS - Jurgen Meeussen, de gewezen topschutter van Schoten die momenteel bij het zieltogende Sint-Niklaas speelt, verhuist volgend seizoen niet naar de Oost-Vlaamse eerste provincialer Haasdonk, maar wel naar bijna vierdeklasser SK Hoboken.
Nu in het nieuws