Regen maakt mooi voetbal onmogelijk

Print

Hemiksem 0

BR>

Mol 0


De thuisploeg opteerde voor dezelfde succesrijke formatie van vorige week. Bij de bezoekers raakte titularisdoelman Frank Mertens niet speelklaar en verscheen naamgenoot Peter tussen de palen. Claes nam de plaats in van de geblesseerde Rufet Yavuz.
De druilerige regen zorgde voor een erg magere opkomst en zeker in de eerste helft voor een ondermaatse pot voetbal. De beste mogelijkheid viel vroeg in de partij. Na slecht wegwerken van doelman Peter Mertens kopte Van Hoogten de open kans over doel. Mol kwam niet verder dan ongevaarlijke afstandsschoten van Stokmans en Schoofs.
Ook thuisdoelman Franky Brems ging in de fout, maar Peeters kopte de lobbal van Schoofs ruim voor de lijn weg. Hemiksem had het meeste balbezit, maar de pogingen van Jerry Brems en De Ceulaerde zorgden voor weinig gevaar.
Na de pauze werd aan een hoger tempo gespeeld, maar het was moeilijk combineren op het zware, drassige terrein. Scheidsrechter Dams hield knap rekening met de staat van het veld en trok geen enkele kaart.
Mol kwam dichtbij de winnende treffer toen thuisdoelman Franky Brems een harde knal van Irfan Yavuz over de lat duwde.
In de slotfase was bij Hemiksem de organisatie zoek. Mol zorgde voor enkele hachelijke standjes in de grote rechthoek, maar dit resulteerde niet in gevaar.
Scheidsrechter: Ivo Dams.
Toeschouwers: 150.
HEMIKSEM: Brems Franky, De Ceulaerde (59' Segers), Moyson Koen, Moyson Wim, Bal, Strubbe, Brems J., Bastaens, Peeters, Van Hoogten, Abdel Aziz.
SV MOL: Mertens Peter, De Wit, Van Herck, Stokmans, Moreas, Verheyen, Schoofs, Geerits, Yavuz Irfan (81' Nijs), Stevens, Claes (76' Verboven).

.

Nu in het nieuws