Tweede (Copy)

Tweede A

BR>

Wijnegem 2

Katelijne 0

In een gelijkopgaande tweede helft kregen de bezoekers de beste kans, maar scoorden niet. Na de rust kwam de thuisploeg heel wat agressiever voor de dag. Smeulders miste een strafschop voor fout op Puts. Diezelfde Puts zorgde met twee doelpunten dan toch voor een logische zege.

Doelpunten:

63' Puts 1-0, 80' Puts 2-0.

Hove 1

Aartselaar 0

Reeds erg vroeg kwam Hove op voorsprong. De tegenstand van Aartselaar hing dermate met haken en ogen aan elkaar dat de rood-witten de rest van de partij rustig konden controleren en zelf nog de beste kansen creëerden.

Doelpunt:

8' Heyrman 1-0.

Rochus Deurne 2

Nieuwendijk 1

De eerste helft was Nieuwendijk de betere ploeg, maar Geerts hield tweemaal zijn ploeg recht. De thuisploeg nam de tweede helft voor haar rekening en kon dat overwicht uitdrukken in twee doelpunten.

Doelpunten:

50' Janssens 1-0, 52' Van de Noortgaete 1-1, 70' Leffelaer 2-1.

Beerzel 1

Heikant 0

Kort nadat Johan Mertens op het kwartier de stand had geopend liet de bezoekende doelman Gerrit Verstrepen zich op handspel betrappen, met gevolg dat Heikant met 10 verder moest. Beerzel bleef de toon aangeven, maar de ingekomen reserve-doelman, Robby Vets vertolkte een onberispelijke partij.

Doelpunten:

17' Mertens 1-0.

Schriek 2

Tub. Borgerhout 0

De thuisploeg zorgde voor de verrassing door titelkandidaat Tubantia kansloos huiswaarts te sturen. Onder leiding van een overal opduikende Michel Giraud controleerde Schriek van begin tot einde de wedstrijd. Tubantia liet een teleurstellende indruk.

Doelpunten:

35' Goyvaerts 1-0, 89' Pootemans 2-0.

Wavria 2

Ternesse 2

Nadat Hendrik Gevers de thuisploeg op voorsprong had gebracht, ontzette Wavria-doelman Tim Deprey slecht en dat geschenk liet Jesse Verstraeten niet liggen. In de tweede helft kwamen de bezoekers op voorsprong, maar een sterk spelende Hendrik Gevers zorgde met een tweede doelpunt voor een billijk gelijkspel.

Doelpunten:

8' Gevers 1-0, 25' Verstraeten 1-1, 60' Van Hoof 1-2, 80' Gevers 2-2.

Mariekerke 2

Bonheiden 1

Bonheiden nam de eerste helft voor zijn rekening en de 0-1 ruststand was meer dan verdiend. Na de koffie nam de thuisploeg het commando over. Een ontketend Mariekerke, onder leiding van Tom De Visser, boog de 0-1 achterstand in een 2-1 voorsprong om.

Doelpunten:

40' Van Craen 0-1 (strafschop), 60' De Visser 1-1, 81' De Visser 2-1.

Rupel Boom 1

Tisselt 0

Het enige doelpunt viel op slag van rust. Wim De Roeck scoorde na doorkoppen van Yves Mutambay. In de tweede helft ging Tisselt op zoek naar de gelijkmaker, maar het was vooral de thuisploeg die de kansen aaneenrijgde. Rupel Boom trof drie keer paal en lat.

Doelpunt:

42' De Roeck 1-0.

Nu in het nieuws