spee voetbal derde E

Print
Derde E
BR>

Laarne 1


Schoonaarde 2


Na een vroeg doelpunt van Vispoel kreeg Laarne de mogelijkheden om de wedstrijd te doen kantelen maar het kwam niet verder dan de gelijkmaker van De Clercq. Vispoel sloeg onmiddellijk daarop terug en dat was genoeg voor volle winst.
Doelpunten: 9' Vispoel 0-1, 22' De Clercq 1-1, 23' Vispoel 2-1.

VSV Gent 2


Lede 2


Zeer sterke wedstrijd van de thuisploeg waarin Vervaet een prachtige mogelijkheid miste vooraleer De Smul verdiend opende. Van Damme kon nog voor de rust verdubbelen. Lede drukte het eerste kwartier van de tweede helft en kon daarin ook gelijk stellen. Nadien was het vooral VSV dat de betere kansen kreeg en die door Van Damme en Van Keymeulen niet werden verzilverd.
Doelpunten: 35' De Smul 1-0, 44' Van Damme 2-0, 53' Van Holen 2-1, 62' Van Holen (strafschop) 2-2.

Verbroedering BL 6


Hofstade 2


Faire en aangename match waarin niets liet vermoeden dat Hofstade onderaan staat geklasseerd. Een 4-1 ruststand was veelzeggend over de amusementswaarde en een voetbalniveau dat derde provinciale oversteeg. Voor VBL werden de doelpunten gescoord door zes verschillende spelers. Een test met een drietal nieuwe jongeren stemde de thuisploeg hoopvol voor de toekomst.
Doelpunten: 8' Reid 1-0, 10' De Vits 1-1, 15' Tom Meysman 2-1, 20' Marnic De Cock 3-1, 30' Robby De Cock 4-1, 47' Perdaens 5-1, 55' De Vits 5-2, 60' Van Goethem 6-2.

SKV Overmere 0


Buggenhout 0


De einduitslag vertelt veel over het spelniveau dat werd gehaald. Thuisdoelman Rogiers had het drukker dan zijn overbuur en hij werd ook bijgestaan door lat en paal. De Donder miste de beste kans voor de bezoekers, Van De Velde liet de enige mogelijkheid voor Overmere liggen.

Smetlede 2


Sint-Gillis D. 2


Met de kleinst mogelijke voorsprong mocht Sint-Gillis naar de koffie en botste nadien op een gemotiveerder Smetlede dat al snel via De Hemptinne gelijkstelde. De Meyer en Van Wesemael lieten kansen voor de thuisploeg liggen waardoor Van Biesen Sint-Gillis een tweede keer op voorsprong bracht. Pas in de slotfase sleepte Lauwaert een gelijkspel uit de brand.
Doelpunten: 16' De Schepper 0-1, 48' De Hemptinne 1-1, 75' Van Biesen 1-2, 83' Lauwaert 2-2.

.

Nu in het nieuws