Rupelmonde op voorlaatste plaats

Derde F
BR>

Rupelmonde 0


Sint-Pauwels 4


Ondanks het feit dat de thuisploeg snel een goal incasseerde - een misser van keeper Bastijns - domineerde ze het eerste kwartier. Sint-Pauwels speelde met meer overgave en kon de voorsprong verdubbelen, opnieuw ging de Rupelmondse doelman niet vrijuit. Tegen een knal van Van Leeuwen had hij geen verhaal. Olympia ontwikkelde na de pauze druk en trof twee keer de paal, maar kon het tij niet meer keren.
Doelpunten: 5' Danny Lebon 0-1, 26' De Roos 0-2, 28' Van Leeuwen 0-3, 88' Matthyssens 0-4.

Straatje 2


Bazel 3


Straatje creërde het eerste halfuur de beste kansen en kwam op voorsprong, maar na geklungel in de defensie kon Mariman de eerste Bazelse kans benutten. Even later zette De Kinders Stuer op weg naar de 2-1. Geerinckx schoot voor rust nog nipt naast.
In de tweede helft trok de thuisploeg de scheve situatie recht, maar daarna bleven echt goede kansen uit. Bosman zag zijn schot overgetikt. Keeper Jonkers miskeek zich in de slotminuut op een terugspeelbal, Hens aanvaardde het cadeautje in dank.
Doelpunten: 10' Koen Ferket 1-0, 35' Mariman 1-1, 40' Stuer 1-2, 48' Bosman 2-2, 90' Hens 2-3.

Sombeke 1


Zaffelare 3


Zaffelare werkte de weinige doelkansen het best af in een bijzonder rommelige partij. De thuisploeg kon de bezoekende doelman nauwelijks bedreigen. Nog voor de rust was de wedstrijd al beslist, enkel Aubroeck kon in de slotfase voor White Star nog milderen.
Doelpunten: 19' Verhelle 0-1, 32' Van Laere 0-2, 48' Van Laere 0-3, 80' Aubroeck 1-3.

Eksaarde 1


Vrasene 4


Beide ploegen leverden degelijk voetbal af in de eerste helft, maar veel doelgevaar leverde dat niet op. Door een misverstand in de Vrasene-defensie kwam de thuisploeg op voorsprong, maar Van Lijsebetten wist nog voor de rust het evenwicht te herstellen. In de tweede helft maakte Vrasene in tien dolle minuten komaf met Eksaarde. Dat kon nog een tweetal doelrijpe kansen afdwingen, maar daar bleef het bij.
Doelpunten: 13' Gerlo 1-0, 34' Van Lijsebetten 1-1, 47' Van Lijsebetten 1-2, 55' Smagghe 1-3, 57' Van Lijsebetten 1-4.

Doorslaar 3


Sinaai 2


Paal en lat voorkwamen in de eerste vijf minuten al een 1-1 stand. Even later kopte Beirnaert Sinaai op voorsprong. De thuisploeg nam het initiatief, maar kansen voor Top en Mike Laureys bleven onbenut. Boone bracht net voor rust de stand in evenwicht. Ook in de tweede helft waren de betere kansen voor de thuisploeg, al bracht Parijs Sinaai aanvankelijk op voorsprong. Wesley Laureys kopte vijf minuten voor tijd de winnende treffer tegen de netten.
Doelpunten: 8' Beirnaert 0-1, 44' Boone 1-1, 49' Parijs 1-2, 80' Selami Top 2-2, 85' Wesley Laureys 2-3.

Kieldrecht 0


Klinge 2


Ondanks een snelle voorsprong bleef het meeste initiatief in de eerste helft uitgaan van de bezoekers. Enkel in de slotfase kon Kieldrecht het evenwicht wat herstellen. Na de pauze nam de thuisploeg een tiental minuten het heft in handen, maar daarna deemsterde ze weg. De betere kansen waren voor de bezoekers, Michelet legde met zijn tweede van de namiddag de eindstand vast.
Doelpunten: 3' Michelet 0-1, 80' Michelet 0-2.

Gerda 2


Tielrode 2


Gerda domineerde de partij, maar Tielrode pikte op een diefje een punt mee. In de eerste helft kwam de thuisploeg nog niet verder dan een schot van Filip Van Den Bossche op de paal, maar na de pauze trof die raak met een schitterende vrije trap. Vooral na de 2-1 liet Gerda een aantal open doelkansen liggen. Door een misser van Cap op een hoekschop van Temmerman, brak dit de thuisploeg zuur op.
Doelpunten: 60' Filip Van Den Bossche 1-0, 61' Verschueren 1-1, 63' Filip Van Den Bossche 2-1, 83' Ternest 2-2.

Meerdonk 2


Oostakker 1


White Star ving de Oostakkerse druk tijdens het eerste halfuur succesvol op en Van Der Heyden liet op de tegenaanval zelfs de openingstreffer liggen. In de tweede helft moesten de bezoekers het gaspedaal wat lossen en Meerdonk kon twee keer profiteren van slecht uitverdedigen bij Oostakker. Verder dan de aansluitingstreffer van Gijsel kwamen de bezoekers niet meer.
Doelpunten: 60' Van Der Heyden 1-0, 65' Van Der Heyden 2-0, 77' Gijsel 2-1.

.

Nu in het nieuws