spee langs de lijn

Print
Langs de lijn
BR>
Alhoewel Gunther Verschaeren zijn overeenkomst met KSV Temse verlengde, blijft de Wase eersteprovincialer op zoek naar flankspelers. De Temse-bestuurders beseffen dat ze zowel links als rechts nog slagkracht kunnen gebruiken.
Temse speelt morgenavond (dinsdag) vriendschappelijk tegen Verrebroek (19.30u). In deze partij zal Temse vier jongeren testen.
Robur-spits Thomas Dupont scoorde tegen Kalken zijn zeventiende treffer van het seizoen. Robur wil komend seizoen een hoofdrol in tweede vertolken en trok hiervoor de trefzekere Kurt Roelandt aan.
Na 23 wedstrijden behaalde VK Hamme tegen Kallo de eerste thuisoverwinning van het seizoen.
Defensieve problemen bij Melsele waar Bosman geelgeschorst was en gelegenheidslibero Van de Vijver met ziekte afmeldde. Sebastiaan De Putter kwam daardoor op de liberopositie terecht. Hij moest tot tweemaal toe een strafschopfout maken om de White Boys-aanvallers te stoppen.
Halfweg de eerste periode in de partij tussen Melsele en White Boys moest grensrechter Eric Troch met een blessure afhaken. Paul Van Damme - scheidsrechter bij de jeugd - verving hem voortreffelijk.
"De inzet van Svelta Melsele was ondermaats", zuchtte Marc Van den Eeckhout. "Tegen staartploegen zoals Grembergen en White Boys lieten wij de voorbije speeldagen een nul op zes noteren en kregen bovendien vier rode kaarten aangesmeerd."
Jeroen Goedemé (JV Kruibeke) nam zaterdag een voorbeeld aan wielrenner Frank Vandenbroucke. Ook hij donderde van de trap. Gevolg: een neusbeenbreuk en minstens tien dagen out.
Na de partij Destelbergen - Eine was ref Saadouni de grote schuldige voor de thuisploeg. De reden was dat Eine-doelman Balcaen na amper 4 minuten hands maakte buiten het strafschopgebied toen Van Daelen alleen op weg was naar doel. De scheidsrechter reageerde niet.

.

Nu in het nieuws