"God als twaalfde man'

Print
GEEL - Sandor Popovics bewierookte op de persbabbel eerst de mannen van Aimé Anthuenis om vervolgens de uitzonderlijke prestatie van zijn ploeg te benadrukken. "Dit is een geweldige uitslag voor Geel", zei hij. "Met dit punt leveren we het bewijs dat dit een moeilijke competitie is voor alle ploegen. Staelens, Koller... Anderlecht heeft veel klasbakken. Als je vier of vijf van hen kan aan banden leggen, maak je een kans tegen deze kampioenenploeg. Dat gebeurde vanavond. Chapeau voor mijn spelers. Ik hoop dat dit puntje ons moreel gaat steunen om de komende weken tegen Beveren en Harelbeke het onmogelijke te presteren. De voorbije weken verloren we op een ongelukkige manier, maar vanavond konden we rekenen op God als twaalfde man."
BR>

"We vroegen om problemen"


GEEL - "Door onze doelkansen niet te benutten, vroegen we om moeilijkheden", zei Aimé Anthuenis. "Let wel , ik zoek geen excuses. Buiten de bal op de lat van Zetterberg, moet ik van geen tegenslag spreken. Ik verwijt mijn spelers niets. We speelden zestien matchen waarin we drie of meer keer scoorden. Die vlieger gaat niet altijd op he. Maar ik had voorspeld dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. Diegenen die zeggen dat Geel best te pakken is, kennen er niets van. De ploeg speelde gesloten en met veel inzet. Ze ontnam ons de ruimte en loerde constant op een counter. Standard? Die ploeg gaat misschien mirakels doen, maar wij kijken niet naar Standard."

Bart Goor:


"Dit is geen ramp"


GEEL - Bart Goor moest zaterdagavond niet op de spelersbus van Anderlecht. Goor woont in Geel en mocht met een 50-tal supporters, die de match hadden voorbereid met een kroegentocht, nakaarten. "Dit puntenverlies is geen ramp als we volgende week winnen tegen Harelbeke", besefte Goor. "Verliezen we daar ook punten, dan verhoogt de druk. We pakken tegen Geel twee punten te weinig, zo simpel is dat. En dat hebben we aan onszelf te danken. Er speelden te veel spelers onder hun niveau. We leden op dit erbarmelijk slechte veld te veel balverlies en konden tegen een verdedigende thuisploeg onvoldoende tempo en beweging in ons spel leggen. Dan volstaan zelfs drie spitsen niet omdat je te weinig aanspeelpunten hebt. Ik hoop alleen dat het punt dat Geel verdiende mijn ex-club gaat helpen in zijn strijd voor het behoud."

.

Nu in het nieuws