"Niet gepraat met Anderlecht"

Print
ANTWERPEN - Steven Ribus is één van de jonge spelers van KV Mechelen die twijfelt om zijn contract te verlengen.
BR>"Dat ik niet bij KV Mechelen zal blijven is veel gezegd. De kans bestaat dat ik vertrek, maar er is evenveel kans dat ik blijf. Voor het moment maak ik mij daar niet ongerust over. Indien een ploeg komt aankloppen is het logisch dat ik overweeg wat ik ga doen. Ik weet dat er interesse in van Anderlecht, maar de Brusselse club heeft nog niet met mij gepraat en ook niet met manager Buskens. Ik zie wel hoe het uitdraait."
Steven Ribus kwam bij KV Mechelen in de eerste ploeg wanneer Franky Vercauteren Malinwa trainde. Vermits Vercauteren nu voor Anderlecht werkt is de link vlug gelegd.

"Wij kregen de beste kansen"


ANTWERPEN - Wat in het verleden niet kon, schijnt nu bij KV de lukken. In drie wedstrijden hield de verdediging drie keer de nul op het bord.
"Uit de voorbije wedstrijden - toen wij domme goals tegenkregen - hebben wij veel geleerd", verduidelijkt Daniël Camus. "Er is nu veel meer rust achteraan. Onze verdediging speelde tegen Germinal Beerschot een sterke partij. Met het gelijkspel mogen wij tevreden zijn, maar toch moeten wij ook wat ontgoocheld zijn. In de wedstrijd tegen Lokeren kregen wij veel kansen, maar bleef het ook 0-0. Nu was Germinal Beerschot in het spel beter, maar kregen wij opnieuw de beste kansen."
Over zijn duels met ex-ploegmaat Marc Degryse was Camus heel tevreden. Met een gebaar maakt Camus duidelijk dat hij met de vingers in de neus Degryse uit de wedstrijd hield.

.

Nu in het nieuws