Dubbel Antwerps verlies

Print
Waterpolo
BR>KORTRIJK - Antwerpen leed in Kortrijk een ingecalculeerde nederlaag. Met een quasi zekere Doornikse nederlaag tegen Moeskroen in het achterhoofd mocht een gehandicapt Antwerpen zich bij Kortrijk een misstap veroorloven. Zonder Gaby Geanta en met de derde doelman tussen de palen gingen de jongens van coach Ronny Van Peteghem uiteindelijk met 14-7 onderuit. Antwerpen behoudt twee punten voorsprong op Doornik en heeft de derde plaats binnen bereik.
Maccabi verloor in eigen bad nipt tegen Brussels. Onder impuls van een beresterke Balanov kon Brussels uitlopen tot 1-4. Nog voor het einde van de eerste periode kwam Maccabi terug tot 4-5. In de tweede en derde periode zag het er naar uit dat Brussels het zaakje naar de hand zou zetten, maar in de vierde periode vocht Maccabi hard terug en strandde slechts op één doelpuntje van Brussels.
"Deze nipte nederlaag bewijst alweer dat we dicht aanleunen bij de middenmoot. We staan op de tiende plaats. Nog opschuiven zal moeilijk zijn, maar we kunnen nog dicht bij het negende geklasseerde La Louvière eindigen", zo stelde Maccabi-coach Dirk Meert achteraf.

.

Nu in het nieuws