"Onverdiende nederlaag met beperkte gevolgen"

Print

Ingelmunster 2

BR>

Dessel 1


INGELMUNSTER - "We begonnen slap aan de wedstrijd maar herstelden ons goed. Een gelijkspel was de juiste uitslag, maar dit is een nederlaag met beperkte gevolgen. Met La Louviére en RWDM blijft de kloof indentiek terwijl wij opnieuw een speeldag verder staan", analyseerde trainer Colin Andrews de verliespartij van Dessel.
De Fré hield de doorgebroken De Craeke met de voet van de openingstreffer. Vijf minuten later zette Ingelmunster een veelbelovende start om in voorsprong toen De Craeke hoog inkanjerde. Sas herstelde minuten later met een kopbaldoelpunt het evenwicht. Even voorbij het halfuur incasseerde Dessel een soortgelijke goal. Hoekschop en Grymonprez die ongestoord zijn hoofd tegen de bal mocht zetten.
"In de tweede helft nam Dessel de wedstrijd in handen, maar mijn spitsen lieten weinig of geen pakkende dingen zien. De laatste dertig minuten probeerde ik het met drie en het laatste kwartier zelfs met vier aanvallers. De doelman hield ons van een terechte puntendeling", aldus Andrews.
Deldaele had inderdaad eerst een schitterende reflex in huis op een loeier van Van den Schoor en duwde vijf minuten voor tijd met de vingertoppen een lobbal van de ingevallen Vandereyd uit de goede richting. Ook het reboundschot van Nouhass viste hij uit zijn doelvlak.
Scheidsrechter: Hannes.
Toeschouwers: 1.400.
INGELMUNSTER: Deldaele, Six, Moons, Deschacht, Eeckman, Careel, Grymonprez, De Craeke, Feys (52' Depinois), Beerens, De Grande.
DESSEL: De Fré, Van den Schoor (85'Kerkhofs), Gielen, Cox, Sas, Heylen, Hoes, Lunenburg, Thijs (57' Christina), Mateso (79' Vandereyd), Nouhass.
Doelpunten: 8' De Craeke 1-0, 12' Sas 1-1, 33' Grymonprez 2-1.

.

Nu in het nieuws