D08 S04 Lombeek - Lyra

Print

Lombeek 0

BR>

Lyra 3


LOMBEEK - Gelijkopgaande wedstrijd. De thuisploeg scheen de nederlaag van vorige week verteerd te hebben en nam resoluut het heft in handen. De afwerking liet echter te wensen over. Na een misverstand bij Lombeek kon Van de Perre er gretig gebruik van maken om de bezoekers op voorsprong te schieten. In de 38ste minuut kwam Lyra een tweede maal gevaarlijk voor Bargibant opdagen en Van Looy kende geen genade. Geen enkele thuisspeler slaagde erin de verdediging van Lyra te ontwrichten. Na de rust nam Lombeek terug de wedstrijd in handen. In de zone van de waarheid bleef de motor echter sputteren. Daardoor nam de ploeg achteraan enigszins risico's. Toen Van Looy speler-trainer Milko De Ryck voor schut zette, kon Bargibant niets anders dan de bezoeker foutief afstoppen. De Lombeekse goalie werd met rood van het veld gestuurd. Van Looy kende geen genade en zette de penalty onhoudbaar om. Met tien tegen elf was het nu voor Lombeek een onbegonnen werk. De bezoekers speelden het spel goed rond en hielden de bal zoveel mogelijk in eigen rangen. De thuisspelers bleven maar achter de bal aanhollen. Al bij al een verdiende overwinning voor Lyra dat in de running blijft voor promotie naar derde.
Scheidsrechter: Drouard.
LOMBEEK: Bargibant, Rits, Moussa, M. De Ryck, S. De Ryck, Du Rang, Dailly, Van Droogenbroeck (46' Marteaux), Fierin, Van den Dorpe (58' Buskens), Empain.
LYRA: Claes, Langmans, Van Hoof, Ory, Derdin, Bormans (78' Thys), Verstappen, Van de Perre, Leemans (70' Michiels), Van Looy, Joos.
Doelpunten: 21' Van de Perre 0-1, 38' Van Looy 0-2, 58' Van Looy (strafschop) 0-3.
Rode kaart: 58' Bargibant.

.

Nu in het nieuws