Sasja Z. en Neerpelt uitgebekerd

Print
Handbal
BR>ANTWERPEN - Geen verrassingen in de achtste finales van de Beker van België. Sasja Z. woog na rust te licht tegen Beyne en Eynatten toonde zich de betere bij Neerpelt.
Sasja kwam aanvankelijk vooral aanvallend te kort en moest tegen bezoeker Beyne na 20 minuten 4-8 toestaan. Onder impuls van Verhaert en Claessens ging het dan plots beteren. Sasja klom langszij en liet halfweg zelfs een 10-9 bonus noteren. In de tweede periode bleef de wedstrijd acht minuten in evenwicht, tot 12-12. Vervolgens veranderde de situatie even onverwacht als in de eerste periode, maar dit keer in het nadeel van Sasja. Langs George liep Beyne definitief weg en na een kwartier was bij 12-18 de wedstrijd gespeeld. Sasja bleef in de slotperiode opnieuw onmondig en Beyne wandelde gemakkelijk naar de kwartfinales.
Neerpelt bleef tegen bezoeker Eynatten langszij tot 3-3, maar moest dan 3-7 incasseren. De thuisploeg vocht terug tot 8-8, maar kon niet beletten dat Bouhy Eynatten bij rust opnieuw voorop bracht (10-14). In de tweede helft werd een mannetje bij spelverdeler Krzyskow geplaats en dat had aanvankelijk succes. Van 10-15 werd het zelfs 18-17. De laatste tien minuten verzette vooral Jacobs de bakens en dat was uiteindelijk goed voor 19-23 en een kwartfinaleplaats voor Eynatten.
SASJA Z. Claessens 6, Verhaert 3, Beuckels en Riské 2, André en Dauwe 1. BEYNE: George 10, Cappa 5, Frenay en Pham Phu 3, Dohogne 2, Cloots 1. NEERPELT: Catteeuw 6, Dobrzynski 5, Timmermans, Ombelets, Mennens en Blootacker 2. EYNATTEN: Wudtke 8, Jacobs 5, Krzyskow en Bouhy 4, Eussen 2.

.

Nu in het nieuws