Everbeur geplaatst voor play-offs

Everbeur 3

BR>

Maldegem 0


AVERBODE - De noodzakelijke zege om deel te kunnen nemen aan de play-offs werd binnen de kortste keren binnengehaald. Kenneth Aro bleef bij de thuisploeg langs de kant, zodat de jonge Matthias Raymaekers voluit zijn kans mocht gaan. De thuisploeg nam meteen de match in handen en won de eerste set zonder problemen. Vanaf de tweede set werd ook Dieter Melis op de bank gehouden en speelde Trépanier, zonder dat het overwicht van Everbeur werd verstoord.
Setstanden: 25-17, 25-14, 25-12.

Antwerpen 3


Genk 0


HOBOKEN - In een typische eindeseizoenswedstrijd kende Antwerpen, dat al zeker was van de vierde plaats in het klassement, enkel in de openingsset enige problemen. De thuisploeg startte zonder Robinson, waardoor Van Goethem zijn kans kreeg. Antwerpen startte mak en maakte teveel fouten. Op het einde van de eerste spelbeurt maakte de individuele klasse van de thuisploeg het verschil. De volgende sets kende Amber geen problemen met de Limburgers.
Setstanden: 29-27, 25-15, 25-16.

Haasrode 0


Lennik 3


HAASRODE - De thuisploeg, net als Lennik al geplaatst voor de play-offs, is eigenlijk nooit in de wedstrijd geweest. Van bij het begin namen de bezoekers het voortouw (11-16). Set twee bleef spannend tot 15-13, maar dan kwam Croes op de proppen. Met enkele moeilijke opslagen bezegelde hij het lot van de thuisploeg. In de derde set stribbelde Haasrode nog even tegen, maar toen kegelde Pivovarov enkele aanvallen buiten.
Setstanden: 22-25, 22-25, 19-25.

Roeselare 3


Torhout 0


ROESELARE - De bezoekers, die bij bij winst nog een kans hadden op deelname aan de nacompetitie, dreigden enkel in de eerste set tot 7-10 met het opslaggeweld van spelverdeler Van Kerckhove. Enkele minuten later stond het 12-10 en die kleine kloof kreeg Torhout nooit gedicht. Tot 20-19 hield Torhout stand in de tweede beurt, ook al omdat Roeselare niet doordrukte en zelf geregeld in de fout ging. In set drie moest Torhout eraf na 11-10. Roeselare kon de tegenvallende West-Vlaamse derby rustig uitspelen.
Setstanden: 25-18, 25-21, 25-17.

.

Nu in het nieuws