D06 S13 Kapellen

Print

Kortrijk 4

BR>

Kapellen 3


KORTRIJK - Kapellen liet in de slotminuten een 1-3 voorsprong en het laatste greintje hoop op het behoud door de vingers glippen. Kortrijk leverde een furieus openingskwartier af waarbij het terecht op voorsprong klom. Ferket ontsnapte op het kwartier aan de uitsluiting toen hij buiten zijn rechthoek de bal met de hand speelde. Daarna verwaterde de wedstrijd van slecht naar heel slecht. Juist voor de rust legde De Voeght aan de tweede paal de bal potklaar voor Pereira. Verschueren en Sissoko kregen van de Kortrijk-verdediging ongelooflijk veel ruimte om Kapellen op 1-3 te brengen. In de slotminuten ging de Kapelse verdediging ongelooflijk aan het knoeien en liet zich de kaas van het brood halen.
Scheidsrechter: Hermans.
Toeschouwers: 1.000.
KORTRIJK - Delva, Houy, Kimoni, Timmerman, Vanmaele, Staelens (79' Delcroix), Depre (70' Baert), Bostoen, Melki (75' N'Zemba), Siljanoski, Bohari.
KAPELLEN: Ferket, Verheyen, Verfaillie (87' Carchiolo), Bovri, Bartholomeeussen, Van Zundert, Verschueren Pereira, Aboraa, De Voeght (87' Lenaerts), Sissoko.
Doelpunten: 2' Melki 1-0, 43' Pereira 1-1, 59' Verschueren 1-2, 66' Sissoko 1-3, 76' Bostoen 2-3, 81' Bohari 3-3, 84' Timmerman 4-3
Gele kaarten: Ferket, Timmerman en Verheyen.

.

Nu in het nieuws