"Twee punten weggesmeten"

BEVEREN-

Hugo Broos was helemaal niet tevreden met het gelijke spel van zijn ploeg op de Freethiel. "Wij hebben twee punten weggesmeten, die ons bij de eindafrekening wel duur zouden kunnen te staan komen. Zo'n wedstrijd waarin je bijna een volledige speelhelft met een man meer op het veld staat moet je gewoon winnen. Maar blijkbaar ging het de laatste weken te gemakkelijk. In de toekomst mag dat niet meer gebeuren."

BR>

"Tegengoal was een geschenk"

BEVEREN-

Geen Emilio Ferrera op de persbabbel die de 'honneurs' liet waarnemen door zijn adjunct Bert Van Puymbroeck. "Een verdiend punt", begon Van Puymbroeck. "Na de uitsluiting van De Vuyst zijn wij goed georganiseerd blijven voetballen. Die gelijkmaker van Moeskroen was er één in geschenkverpakking. Die hoekschop moest al lang ontzet zijn. Onbegrijpelijk dat aan de tweede paal twee Moeskroenspelers zo maar de bal mogen binnentrappen. Maar met één punt zijn wij tevreden. Vier op zes na die nul op twaalf, wij zitten terug op het goede spoor."

Het moment

"Wat een domme reactie"

BEVEREN-

"Het is geen verontschuldiging maar De Vleeschauwer beging eerst een zware fout op mij", gaf De Vuyst als verklaring voor zijn rode kaart mee. "De bal was te ver van zijn voet en hij trapte op mijn enkel. Erg pijnlijk, vandaar mijn reactie. Niet zo erg als hij liet uitschijnen maar het mag niet. Een domme reactie. Gelukkig hebben de ploegmaats daarna een tandje bijgestoken en stand kunnen houden."

Nu in het nieuws