Binnen kwartier beslist

Print

Borgworm 0

BR>

Zwarte Leeuw 4


BORGWORM - De uitslag laat een walk-over van de bezoekers vermoeden, maar in realiteit liet Borgworm zich niet zonder moeite naar de slachtbank leiden.De wedstrijd begon met sterke druk van de bezoekers, die al binnen de tien minuten op 0-2 kwamen langs Franssens en De Prins en de wedstrijd daarna goed onder controle hielden. Vlak voor de rust werd het nog 0-3, via nogmaals Franssens.
Toch liet de thuisploeg de armen in de tweede helft niet zakken. Ze raapten hun moed bijeen en togen in de aanval, zonder veel succes weliswaar. De uitsluiting van Meyfroid, al vroeg in de tweede periode, was er teveel aan. Maar ook de bezoekers uit Rijkevorsel vonden het, gelukkig voor de thuisploeg, welletjes.Zo dobberde de wedstrijd naar een rustig slot. Alleen Vissers vond nog een opening om aan te dikken tot 0-4. Maar dat was al lang van geen belang meer, de wedstrijd was inmiddels al gespeeld.
Scheidsrechter: Despiegeleer.
BORGWORM: Gerard, Polonioli, Lapierre, Moor, Madej, Binot, Veldic, David, Mackels (75' Janne), Meyfroid, Joly.
ZWARTE LEEUW: Braspenninckx, Wilmsen, Van Ginneken, Veldeman, Symons, Pluym, Sysmans, Franssens (75' Adriaensen), De Prins (70' De Peuter), Vissers, Vanhuffel.
Doelpunten: 2' Franssens 0-1, 7' De Prins 0-2, 40' Franssens 0-3, 85' Vissers 0-4.
Gele kaart: Vissers.
Rode kaart: 60' Meyfroid.

.

Nu in het nieuws