Sint Lenaarts - FC Nijlen zat. 19.30u

Eerste provinciale - 28ste speeldag

BR>

Scheidsrechter:

Bart Somers.

SINT LENAARTS:

Aertsen en De Kok zitten op de gele strafbank. Soontjens is onzeker door een verrekking en Vermeiren blijft met een voetblessure buiten strijd.

Kern:

Heylen, Herijgers, De Bruyn, Van Waterschoot, Frans, De Busser, Gessner, Soontjens, Hermans, Taouil, Aerts, Donckers, Van Camp en nog twee aan te duiden spelers.

FC NIJLEN:

Heuvelmans (lies) is out. Van Thielen speelt met de invallers. Callens, Breda, Alix en Schoofs zijn opnieuw beschikbaar.

Kern:

Wuyts, Van Assche, Mariën, Willems, Van Dijck, Peeters, Belmans, Van Gorp, Obbels, Bergen, Heylen, Govaert, Callens, Breda, Alix, Schoofs, Schauwvlieghe.

Hemiksem - SV Mol zat. 20.00u

Scheidsrechter:

Ivo Dams.

HEMIKSEM:

De Ceulaerde blijft twijfelachtig na een trap op de mediale band. Wim Moyson viel zondag wel vroegtijdig uit, maar tekent vanavond hoogstwaarschijnlijk present.

Kern:

Brems F, Brems J, Van Hoogten, Peeters, Moyson K, Moyson W, Segers, Gloub, Bastaens, De Ceulaerde, Simons, Bal, Binon Keno, Strubbe, Coenjaerts en Aziz Jafal.

SV MOL:

Raymond Jaspers kan geen beroep doen op Rüfet Yavuz, die vorige week een spierscheurtje opliep. Frank Mertens herviel in zijn oude blessure, maar geraakt wellicht wel speelklaar.

Kern:

Frank Mertens, De Wit, Stokmans, Van Herck, Mandervelt, Claes, Nijs, Ver Heyen, Schoofs, Moreas, Geerits, Irfan Yavuz, Stevens, Verboven, Peter Mertens.

Waaslandia - Kontich zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Mario Vicic.

WAASLANDIA:

Fonny Vermeiren, die dinsdag tekende bij Hoboken, en Frank Van Assche komen terug na een gele schorsing. Ondanks een intensieve behandeling voor een enkelverzwikking geraakt doelman Patrick Vermeylen niet speelklaar en komt Gerry Oste onder de lat.

Kern:

Oste, Leyemberg, Sruyf, Audenaerdt, Praet, Staes, Maes, Claessens, Van Assche, Meul, Renard, El Haoual, Van Laerhoven, Foubert.

KONTICH:

Van Cleemput, Van Coninckxloey en Van De Vijver ontbreken door blessures en Cabooter zit een gele schorsing uit.

Kern:

Van Frausem, Verrept, Beke, Gillis, Steven Van Herck, De Dekker, Decuypere, Coekelbergs, Roel Van Herck, Van Coninckxloey, Vingerhoets, Hermans, De Herdt, Cassauw en een nog aan te duiden speler.

FC Duffel - Nieuwmoer zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Werner Bosmans.

FC DUFFEL:

Convens (lies), Kenis (teen) en Van Rompaey (dij) zijn twijfelachtig. Bals is geschorst. Van Humbeeck keert terug uit schorsing.

Kern:

Van der Veer, Van Heurck, Molkens, Croes, Convens, Wouters, Schauwers, Verlinden, Potoms, Van Rompaey, Van Humbeeck, Merckx, Kenis, Wuyts, Schopenhouer.

NIEUWMOER:

Gert de Bakker liep een gescheurde enkelband op en is definitief buiten strijd. Jürgen Van Dijck (verrekking in de bil) en Bert Verhaegen (ontsteking slijmbeurs van de knie) moeten eveneens verstek geven. Boeckx is beginnen lopen. Der Kinderen, Simons, Van Den Bergh, Francken of Van Aert bevolken de bank.

Kern:

Cornelissens, De Vocht, De Weerdt, De Koning, De Jongh, Roelands, Segers, Corremans, Brouwers, Roeymans en De Nijs.

Bel. Edegem - Sparta zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Erik Vangoubergen.

BEL. EDEGEM:

Marco De Smet en Raoul Van Camp blijven geblesseerd langs de kant, de rest meldt zich present.

Kern:

Messaoudi, Pouillon, El Yahiaoui, Orueta, De Vries, Mamusha, Verresen, Van Goylen, Schaessens, De Boeck, Aziz, Provo, De Leeuw en Verelst.

SPARTA:

Jochen Wilssens komt terug uit schorsing. Khamas heeft nog steeds hinder van een lichte spierscheur. Dennis Loopmans kreeg vier speeldagen schorsing voor zijn uitsluiting op Hemiksem maar is morgen nog van de partij.

Kern:

Mestdagh, Van Hauteghem, Brijs, Van Der Meiren, Cole, Maes, Loopmans, Wilssens, Van Haute, Bachar, Van Wauwe, Mussely, Verbocht, Ghasi, Delaporte, Van Broeck, Deheusch.

Antonia - Wuustwezel zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Gerry Saenen.

ANTONIA:

Schepers zit zijn tweede rode strafdag uit. Van Pelt en Swaegers zijn onzeker door blessures. Frans en Claessen hernamen de training.

Kern:

Soenen, Schoofs, Present, Beyens, Leyssens, Van Aken, Swaegers, Pirot, Verryckt, Van Dijck, Vermeiren, Van Pelt, Verspagen, Behiels, Van De Mierop.

WUUSTWEZEL:

Kossih is door een ontsteking op de bilspier voor de rest van het seizoen out. Oefenmeester Marc Janssens trok donderdag naar de kliniek voor een onderzoek van maag en slokdarm. Van Den Muysenbergh is geschorst.

Kern:

Heynen, Colman, Pacquée, Van Soom, Baele, Van Der Heyden, Errijgers, Smet, Peeters, Van Tilburg, Paepen, Kustermans, Jacobs.

Veerle - Hoboken zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Marc Leysen.

VEERLE:

recupereert Baeten na blessure. Van Aerschot (knie), Otten (kuit) en Van den Bergh (teen) zijn nog niet inzetbaar.

Kern:

Van den Bossche, Helsen, Janssens, De Boel, Baeten, Laenen, Dockx, Pauwels, Van Dijck, Gino Stijnen, Van Wesemael en Luyckx.

HOBOKEN:

Wuyts kent positieve selectieproblemen. Doelman Bart Van Den Bosch had deze week wat last van overbelastingsverschijnselen en deed het wat kalmer aan.

Kern:

Laeremans, Van Den Bosch, Johansen, Deraet, Biesemans, De Beer, Ibens, de Bruin, De Groof, Verschoren, Van Lancker, Selmanoski, Coeckelberghs, Blommaerts, Naets, Meire en El Idrissi en Achbari.

Ranst - Rapid Leest zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Yves Vanbaeden.

RANST:

Ceuppens ontbreekt door gele overlast. Michiels is twijfelachtig door een hamstringsblessure. Van Salen, Van Der Put, Van Eester en Vervoort blijven met blessures langs de kant. Ceulemans hernam de looptraining.

Kern:

Vissers, Maris, Sebrechts, Degeeter, Piessens, Faes, Crauwels, Michiels, Paelinckx, Plompen, Janssens, Demuynck, Geysels, Van der Hoeven, Helsen, Pellegroms, Vandenbrande.

RAPID LEEST:

Derven is geblesseerd en ook De Buyser speelt nog altijd niet. Buellens komt terug en Huysmans en Bosmans spelen zaterdag met de reserven.

Kern:

Claes, Simons, Van Der Trappen, De Pauw, Asseloos, Posthumus, Van Beneden, Van Praet, Van Campenhout, Buellens, Thielemans, Nagels, Bosmans, Van Kerckhoven.

Nu in het nieuws