"Opletten voor een efficiënt Vorselaar"

Print
Londerzeel
BR>LONDERZEEL- Vorige week was Antony Lorenzo de held van de wedstrijd. Door in de voorlaatste minuut alsnog te scoren diende hij titelpretendent Lombeek-Liedekerde een eerste thuisnederlaag toe. Zondag krijgt blauw-rood eindrondekandidaat Vorselaar op bezoek.
"In de heenwedstrijd toonde Vorselaar zich efficiënter", beschouwt Lorenzo. "Nu er bij Londerzeel een aantal verdedigers geschorst zijn, wordt het extra opletten geblazen voor het ijzersterke aanvalsduo Abeels-Van de Pol."
Antony scoorde tegen Lombeek zijn twaalfde competitiedoelpunt. "Rekening houdend met het feit dat we dit jaar een klasse hoger spelen, ben ik tevreden", aldus Lorenzo. "Waar ik volgend jaar zal voetballen, is nog een mysterie. Het bestuur nam nog geen contact met mij op. Het is best mogelijk dat ik bij Londerzeel blijf."

Ploeg herschikken


Urbain Spaenhoven kon eindelijk nog eens met volle teugen genieten van zijn Londerzeel. "Onze ploeg die Lombeek werkelijk kapot speelde, won oververdiend", aldus de trainer. "Op een droog veld zie je Londerzeel op zijn best. Tijdens de natte wintermaanden moet je uitpakken met werkvoetbal, niet bepaald ons sterkste punt".
"Verleden week heb ik Vorselaar aan het werk gezien. Met Abeels en Van de Pol beschikt onze tegenstander over het beste counterduo van de reeks. Normaal gezien zouden Heyvaert en Antoons deze twee klassespitsen aan banden leggen, maar aangezien ze geelgeschorst zijn moet ik de ploeg herschikken. Het zal heel wat denkwerk vergen om iedereen op de meest geschikte plaats te krijgen."
"Londerzeel moet nu maar eens bewijzen dat het meer waard is dan de huidige 35 punten die het tot nu toe oogstte. We kunnen in de laatste fase van de competitie nog heel wat goedmaken", besluit Spaenhoven.
De kern: Verbraeken, Heyvaert en Antoons zijn geschorst.
De Ceukelaire, Haverals, Dirix, Schurgers, Gyselinck, Carleer, Van Cauwenberghe, Roseau, Lorenzo, Tortelboom, Thielemans.
Nu in het nieuws