"Ik weet niet of ik bij Germinal Beerschot blijf"

ANTWERPEN - "Of ik volgend seizoen nog bij Germinal Beerschot werk?" Technisch directeur Martien Vreijsen weet blijkbaar zelf het antwoord niet. "Stel die vraag aan Verhaegen of De Vries. Ik heb een contract bij De Vries. Wij maken onderling wel uit of ik in zijn dienstverband blijf. Het klopt wel dat Ajax erop aandringt dat ik in de organisatie zou blijven. Verder wordt er vreselijk veel gezeverd in deze uiterst gevoelige zaak. Meer ga ik dus niet vertellen."
BR>

"Niemand moet weg, ook Vreijsen niet"


ANTWERPEN - "Niemand moet Germinal Beerschot verlaten", stelt algemeen directeur Louis De Vries. "Vreijsen niet en Helleputte niet. Iedereen die op de wekelijkse vergadering aanwezig was, heeft dat bevestigd. Dus ook de voorzitter, ja. Ik kan niet ontkennen dat er groeipijnen zijn, dat er probleempjes opduiken. We zijn volop bezig met de plannen voor volgend seizoen en niet iedereen heeft daarover dezelfde mening. Maar dat hoeft ook niet. Uiteraard sluit ik niet uit dat in de toekomst bepaalde verschuivingen gebeuren, maar die worden pas concreet als het budget van volgend seizoen bekend is.
Ik ben wel verwonderd over al die heisa rond Germinal Beerschot. Blijkbaar zijn we een belangrijke club. Laat ons in hemelsnaam rustig verderwerken aan de toekomst van de club. Op den duur zijn we meer bezig met het weerleggen van geruchten dan met besturen. Er is niks definitief, dus ik kan niks meedelen."
MEEST RECENT