"Ik hoop op een nieuwe kans"

Print
Berchem
BR>BERCHEM - "We bewezen collectief en fysiek erg sterk te staan", vond sportief-verantwoordelijke Gilbert Van der Voort na het gelijkspel in Lyra. "We zetten dat tijdens het slotkwartier duidelijk in de verf. Laten we vooral geen steen werpen naar onze doelman. Akkoord, hij kende vandaag wel een off-day, maar tot op heden mag Ken op een sterk seizoen terugbliken.
Hoewel we tegen Lombeek en Lyra niet verder kwamen dan een gelijkspel en Vorselaar vlot met 4-2 cijfers versloegen, domineerden we de drie partijen. Dat opent perspectieven met het oog op de komst van leider KFCO Wilrijk volgende week.
Donderdag valt de uitspraak over het evocatie-verzoek van Berchem. Er werden wel degelijk procedurefouten gemaakt zodat we hopen op een gunstig gevolg voor ons. Dat zou de gesprekken die we momenteel voeren met bepaalde spelers alleszins vergemakkelijken."
Tom Heremans die de voorbije maanden enigszins in de vergeethoek was beland, genoot duidelijk na van zijn succesvolle invalbeurt, die hij bekroonde met de gelijkmaker. "Toen ik aan de rust mocht invallen, wou ik me absoluut bewijzen", lachte Tom. "Ik kende een serieuze terugval sinds ik een vijftal maanden geleden begon te werken. De combinatie werken en trainen kon ik moeilijk verwerken, temeer daar ik in een ploegstelsel sta. Soms is er zelfs nachtwerk bij. Mijn werk gaat voor op het voetbal. Ik vermoed dat die aanpassing nu achter de rug ligt, zodat ik durf hopen op een nieuwe kans."

.

Nu in het nieuws