Meerhout geeft goals weg

Meerhout

BR>

MEERHOUT -

Verbroedering Meerhout blijft een taaie klant voor Bocholt. De ploeg is inmiddels weer aan een mooie reeks bezig, maar in de rangschikking blijft Meerhout ter plaatse trappelen.

Na afloop toonde Peter Balette zich niet tevreden met het gelijkspel. De twee tegentreffers lagen hem zwaar op de maag. "Dat kan niet in bevordering", baalde hij. "Wij geven twee doelpunten op een presenteerblaadje weg. Tegen een ploeg als Bocholt kan je dat niet maken. Na een kwartier stonden we al één doelpunt achter. Op dat ogenblik moesten wij er al twee maken om nog te winnen. Wij slaagden daarin, maar toch volstond dat niet voor de zege".

Voor de pauze moest Verbroedering het spel doorgaans ondergaan. "Ik wist dat Bocholt het spel zou meespelen. In de eerste helft zijn we bewust niet te hoog gaan spelen. Toen hadden we inderdaad minder balbezit. Ik wist ook dat onze sterkte in de tweede helft lag met het centrale duo Hannes - Foets. Tegen Vigor is ons dat ook gelukt. Jammer van die bal tegen de lat. Aan de overkant moest Emmers geen bal pakken."

Balette heeft overigens nog niet bijgetekend. "Eind deze week hak ik de knoop door." Doelman Peter Emmers slaat volgend seizoen zijn tenten op bij Overpelt Fabriek. Nadien wordt hij opgenomen in de technische staf. "Die aanbieding kon ik niet laten liggen", verontschuldigde Peter zich. Van Woerkum verscheen aan de aftrap met een gebroken neus na een duel op training. Hij wordt deze week nog geopereerd.

Nu in het nieuws