Juniores van Geel buigen achterstand om in winst

Jeugdsprokkels
BR>RIJKEVORSEL - De Rijkevorselse provinciale preminiemen wonnen met 10-0 tegen Vosselaar. Schutters: Bram Wuyten(5), Joren Mertens(3), Glenn Verlinden, Guy Hendrickx.
De Rijkevorselse duiveltjes D werden gerold door Hoogstraten (1-3). HVV werkte beter af. Ignace Van Besauw liet Zwarte Leeuw juichen.
De provinciale scholieren van Wezel stonden vroeg 0-2 achter tegen Zwarte Leeuw. Uiteindelijk kon Bert Cochet een vrije trap verzilveren, maar de leiders diepten de score in de slotfase nog uit tot 1-4.
De knapen A van SV Mol staken de titel op zak na een 0-4 overwinning op het veld van Weelde. Rob Peeters scoorde twee keer, terwijl Sinan Yildirim en Dries Hooyberghs de andere goals voor hun rekening namen.
In een onderling duel versloegen de duiveltjes D van Beekhoek de C-ploeg met 2-7. De E-ploeg won met duidelijke 4-2 cijfers van Linda Olen D. De preminiemen A waren met 1-0 te sterk voor Exc. Vorst A en de B-ploeg haalde het met 4-0 van Oud Turnhout C. De juniores zetten Olmen opzij met 1-2 en de knapen versloegen Olmen met 3-0. De scholieren wonnen met 3-2 van Oevel.
De miniemen B van KFC Mol beten met 2-4 in het zand tegen Verbr. Geel C. Deze topper deed zijn naam alle eer aan en vooral Geel startte erg sterk. Na een kwartier stonden de bezoekers al 0-3 voor, maar dan kende Mol 10 dolle minuten. Joris Bertels legde met twee doelpunten de verdiende 2-3 ruststand vast. In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, maar Geel kon dankzij enkele counters verder uitlopen.
Bij Sint-Dimpna boekten de scholieren een knappe 3-6 overwinning op het veld van AC Olen. De knapen haalden het met 0-1 van Wezel en de miniemen A zetten Lille opzij met 4-1. De duiveltjes A versloegen Verbr. Meerhout met 4-8 en de D-ploeg zette een 1-5 op het bord bij Netezonen. De duiveltjes E haalden het met 0-9 op het veld van St. Vorst.
De juniores van Oosterlo hielden kopploeg Veerle in bedwang met een doelpunt van Tom D'Joos.
De knapen van Larum wonnen met 1-3 op Zwaneven. Rik Peeters (2) en Bert Seyen schoten met scherp.
De duiveltjes B van Punt maakten na de pauze brandhout van Veerle. Cedric Verhulst (8), Jan Peeters (2), Rik Paepen en Zander Pironet lapten de thuisploeg een 1-12 aan het been. De miniemen van Verbr. Arendonk kwamen een uur te laat en de scheidsrechter wou niet wachten, zodat de Gelenaars het pleit wonnen met forfaitcijfers. Achteraf speelden beide ploegen vriendschappelijk en haalde Punt het met 7-1 met treffers van Bram Vangenechten (2), Daan Drijkoningen (2) en van Johan Vanhout (3).
De juniores van Weelde haalden de buit binnen op Oosthoven met 0-6. Maarten Janssens (2), Joris Dries, Steven Hoefnaegels, Jef Van Gils en Kevin Huygaerts prikten het half dozijn tegen de touwen.
HIH Turnhout pakte 9 op 9 tegen Oosthoven. De preminiemen A hadden aan één doelpunt van Kevin Wijnen genoeg voor de zege. De preminiemen B pakten de tegenstrever in met 1-5 met Jens Van den Abeele, Niels Van Gorp, Faam Aruna en Jens Van de Poel (2) als scherpschutters. De duiveltjes C glunderden met een 0-3 overwinning. Bjorn Seuntiens (2) en Kevin Eyefon klaarden de klus.
De knapen van Herenthout wonnen verdiend met 4-2 tegen Achter Olen. Bram Van Dijck (2), Gerry Vetters en Nick Vervoort verzilverden het overwicht. Als de formatie van trainer Gert Van Dijck nog 3 op 6 haalt in de resterende wedstrijden tegen staartploegen AC Olen en Wechelderzande is de titel binnen.
De scholieren van Veerle moesten winnen tegen Tongerlo om zekerheid te krijgen over de kampioenstitel. Het bleef bij een doelpuntenloos gelijkspel. De preminiemen B deden het beter op Balen. Duiveltje Peter Engelen en Tom Claes legden de basis van de 1-2 winst.
De provinciale juniores van Geel bogen op Vorselaar hun 0-1 achterstand om in een 3-1 zege. Roeland Vranckx, Dries Verdonck en Jurgen Bertels maakten het verschil. Michaël Baeten (2) en Jochen Wouters (2) tekenden voor de 2-4 zege van de provinciale miniemen op Vorselaar.
De knapen van Excelsior Vorst tellen acht punten voorsprong. De kampioenstitel kan de formatie van trainer Dirk Beerten niet meer ontglippen. Inmiddels won zijn team met 1-4 op Tongerlo met twee kopbaldoelpunten van Kristof Stessens en treffers van Franky Verluyten en Gwen Nijs.

.

Nu in het nieuws