"Doelman Raeymaekers won het punt"

AC Olen

K.V.H.

BR>

SINT-JOZEF OLEN -

Voor eigen publiek voerde AC Olen alles behalve een denderende vertoning op. "Het was gewoon een zwakke match", flapte voorzitter Jos Dierckx er na afloop uit. "We mogen tevreden zijn met één punt. Want we verdienden echt niet meer tegen dit niet zo hoog aangeschreven Beringen."

"Trainer Herman Van den Broeck kon omzeggens met zijn sterkste formatie aantreden. Maar dat was er in geen geval aan te zien. Beringen was meestal een tikje beter. Het is geen toeval dat Eric Van den Eynden na de kei van Meeus de kloof moest dichten. Het ontbrak ons aan de nodige agressiviteit om ons door te zetten."

"Vooral voor rust speelden we ondermaats. De tweede helft was iets beter, maar zeker niet om hoog van de toren te blazen. AC was niet in zijn normale doen. Ik heb er geen idee van wat er precies schortte, maar het draaide niet gesmeerd. Schutter Leysen kreeg geen ruimte. De wissels met Henderickx en Boeckx brachten evenmin soelaas."

Opnieuw aan kop

"Gelukkig was er doelman Patrick Raeymaekers nog. Hij staat de laatste weken weer sterk te keepen. En hij bewees ook tegen de Limburgers met verschillende schitterende tussenkomsten dat hij momenteel één van de betere Olenaars is. Patrick won het punt voor de ploeg."

"Ondanks deze matte prestatie mogen we niet klagen want door het onverwachte verlies van leider Zwarte Leeuw klimmen we opnieuw naar de kop van de rangschikking."