Donkere wolken drijven weg

Print
Londerzeel
BR>LONDERZEEL - De donkere wolken die de afgelopen weken boven SK Londerzeel hingen, lijken stilaan weg te drijven. Na het hoopgevend gelijkspel van vorige zondag tegen Verrewinkel, speelde blauw-rood nu titelpretendent Lombeek-Liedekerke in het verlies.
"Aanvankelijk hadden we wat moeite met dit Lombeek", aldus doelman Steven De Ceukelaire. "De tegenstander combineerde vlot en speelde aan een vrij hoog tempo, zonder evenwel doelrijpe kansen te creëren. Na een studieronde van een twintigtal minuten werden we scherper voor doel, met onder andere een reuzenkans voor Antony Lorenzo. Na de rust mocht ik werkloos toekijken en joeg Antony vrij onverwacht het winnend doelpunt tegen de netten."
"Misschien heeft Londerzeel voordeel gepuurd uit het feit dat voor Lombeek, dat nog geen periodetitel pakte en vier punten achterstand op Wilrijk telde, de volle buit een must was. Wij daarentegen konden ontspannen spelen. De eerste thuisnederlaag moet voor hen hard aangekomen zijn."
Het was lang geleden dat SK nog eens een ploeg in het verlies speelde. "Het heeft ons deugd gedaan", geniet Steven, die voor twee jaar bijtekende, nog na. "De sfeer zat er na de match goed in. Net zoals elke ploeg, heeft ook Londerzeel zijn mindere periode gekend. We spelen nog tegen verscheidene topploegen, waaronder Vorselaar en Wilrijk, en zijn vast van plan onze scheidsrechtersrol in het titeldebat ernstig te nemen."

.

Nu in het nieuws