"Wij misten gewicht en talent"

Print
Tienen
BR>TIENEN - De Tiense trainer Jaak Dreesen was erg ontgoocheld na het 0-1 verlies tegen Ingelmunster. "Het doet natuurlijk pijn als men in de slotminuten nog een punt prijs geeft. Tot tien man herleid profiteerde onze tegenstander van een stilstaande fase om te scoren", begon Dreesen zijn betoog.
Tienen speelde tegen Ingelmunster niet zijn beste wedstrijd. "Collectief haalden wij niet het niveau van onze recente partijen. Daarbij bleven enkele sterkhouders onder hun mogelijkheden. Onze spitsen staken stevig in de greep van de West-Vlaamse verdediging. Wij misten gewicht en talent om het stevige defensieve blok te ontmantelen."
Ook in de heenwedstrijd toonde Ingelmunster zich een moeilijke tegenstrever. "Het is een stevig gestructureerde ploeg met iets meer rijpheid dan wij. Yves Happaerts speelde een goede partij tegen doelschutter Luc Feys. Nico De Vos hield spelmaker Vanderdonckt uit de wedstrijd. Ik heb nog geprobeerd met enkele frisse krachten het tij te doen keren. Ik zal nu trachten de groep mentaal op te peppen voor de cruciale wedstrijd op Hekelgem", besloot Jaak Dreesen. In akkoord met alle partijen vertrekt de jonge Bosniër Ismet Alic morgen opnieuw naar zijn vaderland.

.

Nu in het nieuws