C12 S07 regio kort

Regio kort
BR>f Basketbal
Herbert Baert, speler van RB Antwerpen, is door de sportraad van Boom uitgeroepen tot sportman van het jaar 1999. De international gaf tijdens het weekend de opworp van de vrouwenwedstrijd Boom - Aalst in eerste nationale.
f Voetbal
KFC Nijlen ziet na Kurt Mariën (Bouwel) met Dave Belmans (SK Heist) een tweede basispion opstappen. De Nijlenaars realiseerden ondertussen een eerste inkomende transfer. Van Veerle werd de 26-jarige aanvaller Gino Stijnen overgenomen.
Zondag 19 maart met aftrap om 15.30u nemen de veteranen van KFC Nijlen het op tegen de All Stars, dit ten voordele van de actie 'Kom op tegen kanker'. De All Stars telen onder meer Jan Ceulemans, Erwin Van den Bergh en Swat Van Der Elst in hun rangen. De inkom is gratis.
VV Duffel, afgetekend leider in derde B, dreigt voor de groene tafel 26 punten te verliezen. Sinds 5 december, dat was in de uitmatch tegen Walem, stelden de Duffelaars geregeld junior De Meulenaer op en die bleek niet meer aangesloten.
Derdeprovincialer Grasheide gaat volgend seizoen in zee met Ronny Claes als trainer. Claes, een voetballeven lang in dienst van RC Mechelen, volgt Wim Nauwelaerts op.

.

Nu in het nieuws