spee maav C13 S3

Print
Gewestelijke duiveltjes
BR>

KSV Temse 1


Grembergen A 4


TEMSE - De thuisploeg begon gehandicapt aan haar opdracht. Niet alleen was Missimo Illegems afwezig, ook de tweeling Mathias en Bart Claus had de skipistes boven het voetbalveld verkozen. De tweeling was dit seizoen reeds goed voor bijna honderd van de 174 doelpunten die Temse liet noteren.
Reeds vrij vlug in de wedstrijd tilde Jens De Decker zijn team op voorsprong, waarna Temse even de teugels in handen nam en Jonas De Kuyper zijn kunnen toonde. Na de rust ging Temse, dat geen wisselspelers op de bank had, fysiek onderuit. Timothy Buyle werd tweemaal in de diepte gestuurd en aarzelde niet om de score op te drijven.
Aan de overzijde werkte Mike Heyrman een inzenden van Laurence Tronckoe voorbij Jonas De Kuyper. Langs Michael Van Gorp en Kristof Neus trachtte Temse tevergeefs de bakens te verzetten. Met nog vijf minuten te gaan legde Kevin Buydts de eindcijfers vast.
KSV TEMSE: Laurence Tronckoe, Kristof Neus, Michael Van Gorp, Sofia Dahoutti, Ahmed Kizil, Tom Van Herreweghen, Mike Heyrman.
SK GREMBERGEN: Jonas De Kuyper, Kevin Buydts, Niels Van Praet, Kris Van Uytvange, Timothy Buyle, Daan Waegeman, Jens De Decker, Germer Cardon, Timothy Heuvinck.
Doelpunten: 6' Jens De Decker 0-1, 24' Timothy Buyle 0-2, 28' Timothy Buyle 0-3, 30' Mike Heyrman 1-3, 35' Kevin Buydts 1-4.

.

Nu in het nieuws